Erdoğan'ın Ekose Ceketi, Ermenistan'ı Karıştırdı - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ın Ekose Ceketi, Ermenistan'ı Karıştırdı

Erdoğan\'ın Ekose Ceketi, Ermenistan\'ı Karıştırdı

Ermenistan'ın en medyatik siyasetçilerinden Surik Khachatryan'ın bir festivalde giydiği ceketin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ceketine benzetilmesi ülkede tartışma yarattı.

24.06.2015 16:24  Güncelleme: 16:39

Ermenistan'ın Syunik Bölgesinde geçen hafta gerçekleşen 'Koyun Kırpma Festivali'nde bir ilk yaşandı. Ermenistan'ın en medyatik siyasetçilerinden Syunik Valisi Surik Khachatryan'ın ceketi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ınkine olan benzerliğiyle ilgi çekti. Ceketinin Türkiye Cumhurbaşkanı'nın ceketine benzetilmesi, Vali Khachatryan'ın pek de hoşuna gitmedi.

ERDOĞAN, RAHAT GİYİNMEYİ SEVİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kareli ceketi, geçen yıllarda uzun bir süre basının ilgisini üzerine çekmeyi başarmış, hatta moda tasarımcılarının ve giyim sektörünün önde gelen isimleri tarafından değerlendirilmişti. Hatırlayanlar varsa, İstanbul'un ünlü 'smokinci'si Levon Kordonciyan bile, Erdoğan'ın rahat giyinmeyi sevdiğini, beyaz yerine mavi ya da farklı renklerde gömlek giyerek bir ilke imza attığını, özellikle kareli ceketleri çok iyi taşıdığını belirtip, "Cumhurbaşkanımız dünyayı takip etmiyor, kendi modasını yaratıyor" demişti.

YERLİ ÜRETİME TEŞVİK

O günlerde, giyim sektöründeki holding kurulu başkanları, Erdoğan'ın yerli üretimi teşvik etme hedefi ile Türk markalarından yaralandığına dem vurup sadece zevkini değil, aynı zamanda iyi ve sağlıklı fiziğini de övmüşlerdi.

ERMENİSTAN'I KARIŞTIRAN CEKET

Bu kadar ilgiden olsa gerek 'Erdoğan'ın ceketi' sadece Türkiye basınında değil, Ermenistan basınında da haberlere konu olmuştu. Fakat geçen hafta Ermenistan'daki Koyun Kırpma Festivali'ne katılan Syunik Valisi Surik Khachatryan'ın Erdoğan'ın ceketlerine benzeyen bir ceket giymesi, Ermenistan basınında şaşkınlık yarattı.

KADIN GAZETECİYİ YERİN DİBİNE SOKTU

Özellikle Taşnaksutyun basın organı Yerkir Medya'dan bir gazeteci, bu ceketin Türkiyeli Sarar firmasına ait olabileceğini düşündüğünden olsa gerek, festival sonunda Khachatryan'a ceketin firmasını sordu. Sorunun cevabını yazılı olarak mutlaka göndereceğini söyleyen ve ilgiden hoşnut olan Vali'yi "Bu ceketin benzerini Erdoğan giyiyor, haberiniz var mı?" sorusu ise çok kızdırdı. "Sen kendi giydiklerini Erdoğan'ın karısının kıyafetleri ile karşılaştır" cevabı ise hem soruyu soran kadın gazeteciyi, hem de kamuoyunu şaşkınlığa uğrattı.


Son Dakika Güncel Erdoğan'ın Ekose Ceketi, Ermenistan'ı Karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (68)

  • ORHAN: ya ermeniler bizim ceketimize dahi katlanamıyorlar ama bizim salaklar hepimimiz ermeniyiz diye bağırıyorlar ne manyaklar var türkiyede 72 3 Yanıtla
  • OSMANLI: YAKINDA BÜTÜN DÜNYAYA GİYDİRECEZ. 18 46 Yanıtla
  • Amed: Ermeniler iyi insanlardır en azından faşist değiller, bir kürt olarak dedelerimizin osmanlının kışkırtmasına uyup sizi katletmelerinden çok utanıyorum! 13 35 Yanıtla
  • DİYARBEKİRLİ: BÜTÜN LİDERLER BİZİM REİSİN İZİNDELER 16 29 Yanıtla
  • Dünya lideri : Dünya lideri RTE 30 11 Yanıtla
  • abbas bey: dünya erdoğanı izliyor takip ediyor bizim sığırlarda dünyayı büyüksün reis... 33 6 Yanıtla
  • hayrunisa: Peygamberimiz bizim 6 30 Yanıtla
  • akp: erken seçim istiyoruz 8 26 Yanıtla
  • nesibe esen: uzun adam yolundayiz 26 8 Yanıtla
  • tacetin oto kuaför: reisi kıskanmayın LAN 22 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement