Erdoğan: Terör Talimatıyla Hareket Edenlere Uğurlar Olsun - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: Terör Talimatıyla Hareket Edenlere Uğurlar Olsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Süreç devam edecek, Bizimle yasalarla yürümek isteyenler yürür. Terör talimatıyla hareket edenlere de 'uğurlar olsun' deriz." dedi.

12.10.2014 17:38  Güncelleme: 17:40

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt'tan sonra Gümüşhane'de de toplu açılış töreninde konuştu, Kobani eylemlerine değindi. Erdoğan "Son 12 yılda kaybedenler, yeniden kazanmak için sinsice alçakça saldırılar yapıyorlar. Önce Gezi olayları diyerek Mısır ve Ukrayna gibi Türkiye'i zayıflatmak istediler, ardından 17-25 Aralık darbe girişimi, Pensilvanya ihanet şebekesine kullanarak kaybettiklerini kazanmak istediler" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Süreç devam edecek, Bizimle yasalarlar yürümek isteyenler yürür. Terör talimatıyla hareket edenlere de 'uğurlar olsun' deriz." diye konuştu.

"KAYBEDENLERİN HEPSİ BİRARAYA GELDİ"

Erdoğan, "Kaybedenler hepsi biraraya geldi, yeni bir operasyon yeni bir ameliyat yapmaya çalışıyorlar. Son sokak hadiselerinin Aynel Arap ve yani Kobani'yle igili olduğunu söylüyorlar. Ama değil. Bu eylemlerin ardında kimin olduğuna, kimin bu eylemlere sempatiyle yaklaştığına övdüğü bakın. Kim var, PKK var.. Onun gölgesindeki siyasi parti var. Başka kim var? Anamuhalefet partisi var, o malum medya, o kalemler var. Uluslararası medya var. Amaç Kobani değil, amaç bu birliği bozmak. Ama bu birliğimizi bozamayacaklar." şeklinde konuştu.

ERDOĞAN: UĞURLAR OLSUN

Cumhubaşkanı, "Çözüm süreci şımarıklığa müsamaha değil, vandallığa göz yummak değildir. Bizimle bu süreçte hâlâ terör örgütünden talimat alanlarla hiçbir işimiz olmaz. Bu süreç birilerinin şımarıklığına boyun eğme süreci değildir. Biz bugüne kadar tamamen iyi niyetle bu süreci devam ettirdik. Bundan sonra da bu süreç devam edecek. Bizle bu yolda yürümek istemeyenlerle bizim hiç bir işimiz olamaz. Kaybeden biz olmayız, kaybeden onlar olur. Bu süreç birilerini tamin etme süreci değildir. Bizimle anayasa ve yasalar çerçevesinde yürümek isteyenlerle biz bu yolda yürürüz, istemeyenlerle teröre zemin hazırlayalara, terör talimatıyla hareket edenlere de 'uğurlar olsun' deriz." ifadelerini kulandı.

Erdoğan: Terör Talimatıyla Hareket Edenlere Uğurlar Olsun
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan: Terör Talimatıyla Hareket Edenlere Uğurlar Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • kral ferdici: adam halen başbakan gibi davranıyor şu sert konuşmalar hiç bir cumhurbaşkanına yakışıyormu 5 4 Yanıtla
  • davar çobanı: koyun çobanı 2 6 Yanıtla
  • alim müsfettesi: seni tarih kitapları acaba ne diye yazacak vatan hainimi hırsızmı despotmu diktatörmü kafirmi hadi bakalım belkide süfyan yazar 5 1 Yanıtla
  • jiyan: işitlerle. . kürtlerin katilleri ile yürüyenlere uğurlar olsun. . . . . 4 2 Yanıtla
  • CEMŞİT: ALOOOO GEZİCİLER NERELERDESİNİN HİÇ GÖZÜKMÜYOSUNUZ BU OLAN OLAYLAR KARŞISINDA HİÇ SESİNİZ ÇIKMIYOR OKADAR İNSAN ÖLDÜ ÇIT YOK BUNLARDAN BİRİNİ POLIS ÖLDÜRSEYDİ KIYAMETI KOPARIRDINIZ YOKSA PKK YLA AYNI SAFTAMI BULUŞTUNUZ HAYIRDIR 5 0 Yanıtla
  • CEMŞİT: hooop aloooo gezi zekalılarr neredesiniz hiç sesiniz çıkmıyor bu olan olayları hiç eleştirmiyorsunuz yada eleştiremiyorsunuz yoksa çarkçı kemalinizden mi utanıyorsunuz hangı yandasınız o kadar adam öldü bunların birini polıs vursaydı kıyameti koparırdınız 4 0 Yanıtla
  • metin: sakin ol cumhurbaşkanım, bu dil bizi barışa götürmez. 2 2 Yanıtla
  • sol: hala konuşuyo 1 1 Yanıtla
  • koç: okadar aç varken senin azınadanda allah düşmüyorken aksaray niye 1 1 Yanıtla
  • batmanlı: ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN YAŞASIN KAFİRLER İÇİN CEHENNEM 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement