"Ergenekon Davası"Nın Karar Duruşmasına Doğru - Son Dakika
Güncel

"Ergenekon Davası"Nın Karar Duruşmasına Doğru

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şen: "İşçi Partisi, TGB, ADD ve CHP'nin 5 Ağustos planı devam etmektedir"

03.08.2013 18:31

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tugay Şen, 5 Ağustos'ta Silivri'ye gidilmesi yönünde çağrı yaparak "İşçi Partisi, TGB, ADD ve CHP'nin 5 Ağustos planı devam etmektedir" dedi.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi girişinde toplanan bir grup, "Ergenekon" davasının 5 Ağustos'ta yapılacak karar duruşması için Silivri'de toplanma çağrısı yapanlara yönelik İstanbul ve Ankara'da polisin operasyon düzenlediğini, bazı İşçi Partisi ve TGB yöneticilerinin gözaltına alındığını belirterek, bu durumu protesto ettiklerini belirtti. Dövizler açan grup, bir süre slogan attı.

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tugay Şen, 5 Ağustos'ta tüm Türkiye'yi Silivri'ye çağırdıklarını ifade ederek, gözaltıların kendilerini yıldırmayacağını ifade etti.

Şen, "İşçi Partisi, TGB, ADD ve CHP'nin 5 Ağustos planı devam etmektedir. Silivri'de bir hukuksuzluk ve haksızlık yaşanmaktadır. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu mutsuz edecek belki ama yarın akşam İzmir'den İstanbul Silivri'ye doğru yola çıkacağız" diye konuştu.

İzmir Cumhuriyet İçin Güçbirliği Platformu ve İzmir Tabip Odası Başkanı Suat Kaptaner de yaptığı konuşmada gözaltılara tepki gösterdi.

Grup daha sonra dağıldı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Ergenekon Davası'Nın Karar Duruşmasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement