Kayseri'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri

Kayseri\'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla "Sürdürülebilirliğe Pedallıyoruz" etkinliği düzenlendi.

08.03.2022 15:17  Güncelleme: 16:41

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla "Sürdürülebilirliğe Pedallıyoruz" etkinliği düzenlendi.

ERÜ'den yapılan açıklamaya göre, ERÜ Sürdürülebilirlik Ofisi Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi, Sürdürülebilirlik Topluluğu ile Çevre ve Sürdürülebilirlik Kulübü tarafından Fen Fakültesi önünde başlayan bisiklet turuna bisikletçiler ilgi gösterdi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Kılıç, kadınların gününü kutladı.

Etkinlik, bisiklet turunun ardından sona erdi.

Başkan Büyükkılıç'tan kadın hakeme çiçek takdimi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, dün akşam oynanan Kayserispor-Alanyaspor maçı öncesi dördüncü hakem Gamze Durmuş Pakkan'a çiçek takdim ederek, Kadınlar Günü'nü tebrik etti.

Başkan Büyükkılıç'ın jesti sarı-kırmızılı taraftardan alkış alırken, hakem de nazik davranışından dolayı kendisine teşekkür etti.

CHP Kadın Kollarından basın açıklaması

Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen CHP İl Başkanlığı kadın kolları üyeleri, ülkede kadınların eşit, adil, tok, güvende ve özgürce yaşadığı bir düzeni hep beraber kuracaklarının mesajını verdi.

Develi'de "Kadın Üreticiler Yöresel Ürün Pazarı" protokolü imzalandı

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, yılın tamamında faaliyet gösterecek pazarın ilçenin mini terminali içerisinde inşa edileceğini ifade etti.

Pazar yerinin kış ve yaz aylarının olumsuz hava şartlarından etkilenilmeyecek şekilde dizayn edileceğini kaydeden Cabbar, pazar yerinde ilçedeki kadınların el yapımı doğal ve organik ürünleri satarak ev ekonomilerine katkı sağlayacağını aktardı.

Talas Belediye Başkanı Yalçın kadın personelle buluştu

Kadınların gününü kutlayan Yalçın, belediyenin başarılı çalışmalarının altında kadınların imzası bulunduğunu belirtti.

Başkan Öztürk Kadınlar Günü'nü pasta keserek kutladı

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Kadınlar Günü'nü belediyede çalışan kadın personelle pasta keserek kutladı.

Belediye Meclis Üyesi Meral Koşar ve personeli makamında ağırlayan Öztürk, tüm kadınlara bu anlamlı günde sağlık, başarı, mutluluk ve esenlik diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement