Erzin'de Sevgililer Gününe Özel Kampanya - Son Dakika
Güncel

Erzin'de Sevgililer Gününe Özel Kampanya

Erzin\'de Sevgililer Gününe Özel Kampanya

Hatay'ın Erzin ilçesinde 'Demirler Kuyumculuk', Sevgililer Günü'ne özel bir kampanya başlattı.

09.02.2013 12:24

Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle çiftler, hayatlarının en özel insanına hediye almak için alışveriş merkezleri ve çarşılara akın ediyor. Erzin'de de 14 Şubat telaşı başladı. Sevgilisine hediye almak isteyen çiftleri bekleyen Demirler Kuyumculuk, altın, tek taş gibi özel hediyeler hazırladı. Şükrüpaşa Caddesi'nde faaliyet gösteren Demirler Kuyumculuk, başlattığı özel kampanya ile dikkatleri üzerine çekiyor. Esnaf olarak 40 yıllık geçmişi bulunan Adem Demir ve oğulları Yasin, Muhammed ile Davut Demir kardeşler, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde hayatının en özel insanına ne alacağına karar veremeyenlerin işini kolaylaştıracak bir kampanya başlattı.

40 yıldır esnaflıkla uğraştıklarını ifade eden kuyumcu Davut Demir, ''Babamız Adem Demir'den aldığımız vazifeyi en güzel şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. 3 yıldır Erzin'de kuyumculuk sektöründeyiz. Müşterilerimizden hiçbir zaman güler yüzümüzü eksik etmedik. Ve 14 Şubat Sevgililer Günü'nü değerlendirip canımız kadar sevdiğimiz müşterilerimize özel bir kampanya sunmak istedik.'' dedi.

TEK TAŞ YÜZÜK'E 14 ŞUBAT AYARI

'Kalitemizin takdir edilmesi de, taklit edilmesi de bizim için güzeldir' diyen kuyumcu Demir, ''Sevgililer günü yaklaşıyor. Demirler Kuyumculuk olarak, çiftlere çok özel bir kampanya sunuyoruz. Tek taş yüzük, 85 TL'den başlayan fiyatlarla vitrinimizde yerini aldı. Bu özel günde çiftlerin birbirine sunacakları en güzel hediye diye düşünüyoruz. Bu özel yüzüğü kimse kaçırmasın. Herkesi Demirler Kuyumculuk'a bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

FİYATI DUYAN "DEMİRLER KUYUMCULUK"A KOŞUYOR!

Sevgililer gününü fırsat bilen vatandaşlar ekonomik fiyatlardan yararlanmak için Demirler Kuyumculuk'a akın etti. Fiyatların oldukça uygun olduğunu söyleyen vatandaşlardan Mehmet Altun, "Sevgililer günü yaklaştı. Tek taş yüzük fiyatları 85 TL'den başlıyormuş. Oldukça uygun fiyatlar var burada. Bizde beğendiğimiz yüzüğü alacağız." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erzin'de Sevgililer Gününe Özel Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement