Erzincan'da sendika temsilcileri arasında hastanede kavga çıktı - Son Dakika
Güncel

Erzincan'da sendika temsilcileri arasında hastanede kavga çıktı

Erzincan'ın Refahiye ilçesinde bulunan Refahiye Devlet Hastanesinde sağlık temsilcisi iki sendika fertleri arasında kavga olayı yaşandı. Olay cep telefonu kamerasına yansıdı. Sendikal faaliyet yürütmek için hastaneye giden Genç Sağlık Sen temsilcileri ile hastanede bulunan Sağlık Sen mensubu sağlık çalışanları arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

21.07.2023 21:23  Güncelleme: 22:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Refahiye Devlet Hastanesi'nde sağlık temsilcisi iki sendikanın üyeleri arasında kavga çıktı. Kavga anı kameralara yansırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAVGA ANI KAMERALARA YANSIDI

Alınan bilgiye göre, sendikal faaliyet yürütmek için Refahiye Devlet Hastanesi'ne giden Genç Sağlık Sen temsilcileri ile hastanede bulunan Sağlık Sen mensubu sağlık çalışanları arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde hastane içerisinde sendika mensubu sağlık çalışanları arasında başlayan kavganın hastane bahçesinde de devam ettiği görüldü. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

"HİÇ KİMSE SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ARASINA NİFAK SOKAMAZ"

Olayın ardından basın açıklaması yapan Sağlık Sen Erzincan Şube Başkanı Dr. Halil İbrahim İçoğlu, "Genç Sağlık Sen Erzincan'ın Refahiye ilçemizde birçok ilde olduğu gibi yine bir provokasyona imza attı. Genç Sağlık Sen temsilcileri Refahiye Devlet Hastanesi idarecilerimizi, temsilcilerini ve personelini darp etti. Olay yargıya intikal etti. Biz de gerekli mercilerle görüştük. Haklarında adli ve idari soruşturma başlatıldı. Biz de meydanı bu provokatörlere bırakmayacağız. Bu konunun takipçisi olacağız. Erzincan'ın temiz adını hiç kimsenin lekelemesine hakkı da yoktur, haddi de değildir. Büyük Sağlık Sen adını böyle nahoş olaylarla anımsanmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Bu konunun takipçisi olacağız. Hiç kimse sağlık çalışanlarının arasına nifak sokamaz." dedi.

Erzincan\'da sendika temsilcileri arasında hastanede kavga çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erzincan'da sendika temsilcileri arasında hastanede kavga çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement