Erzurum - Akp Genel Başkan Yardımcısı Aksu: ``Hep Uzlaşmacı Olduk'' - Son Dakika
Güncel

Erzurum - Akp Genel Başkan Yardımcısı Aksu: ``Hep Uzlaşmacı Olduk''

Erzurum - Akp Genel Başkan Yardımcısı Aksu: ``Hep Uzlaşmacı Olduk\'\'

AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, 12 Eylül'de Yapılacak Olan Referandumla İlgili Açıklamalarda Bulundu.

04.08.2010 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, 12 Eylül'de yapılacak olan referandumla ilgili açıklamalarda bulundu.

AKP Erzurum İl Başkanlığını ziyaret ederek burada partililerle sohbet eden Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, süreç boyunca kendilerinin hep uzlaşmacı olduğunu ancak, ana muhalefet ve diğer muhalefet partilerinin uzlaşmadan kaçtığını söyledi. Anayasa değişikliğiyle ilgili çalışmaları 90 yıl önceki milli mücadeleye benzeten Aksu, "Gerçekten TBMM nasıl ki 90 yıl önce bir zafere imza attıysa, 90 yıl sonra bu taslağı, en kapsamlı, en demokratik anayasa değişikliği taslağını parlamentodan geçirdik. O parlamentonun bir üyesi olarak gurur duyuyorum. Yeni bir süreç artık karar sizde, karar aziz milletimizde, mühür sizde, karar sizde. Onun için diyoruz ki aziz milletimizin ferasetine güveniyoruz, inanıyoruz" dedi.

Aksu, konuşması sırasında cep telefonunun çalmasıyla zor durumda kaldı. Telefonu çalan Aksu'nun imdadına bir partili yetişti. Partili, Aksu'dan aldığı cep telefonunu salon dışında bekleyen korumasına ulaştırdı.

Bu arada toplantıda kısa bir konuşma yapan AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Kavaz, "Erzurum milli mücadeledeki yeri referandumla o kadar özdeşleşecek ki, inşallah Erzurum milli mücadeleyle Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundaki önder vasfını bu referandumda da millete, memlekete, Türkiye'ye ispat edecek" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum - Akp Genel Başkan Yardımcısı Aksu: ``Hep Uzlaşmacı Olduk'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement