Esenyurt'ta selden etkilenen mahallelerde temizleme çalışmaları sürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Esenyurt'ta selden etkilenen mahallelerde temizleme çalışmaları sürdü

13.07.2022 11:36  Güncelleme: 12:37

İstanbul'da etkili olan sağanak sonrası Esenyurt'ta oluşan selden zarar gören çok sayıda ev ve iş yerinde temizlik çalışmaları devam etti.

İstanbul'da etkili olan sağanak sonrası Esenyurt'ta oluşan selden zarar gören çok sayıda ev ve iş yerinde temizlik çalışmaları devam etti.

Kentte, 10 Temmuz'da meydana gelen kuvvetli sağanak nedeniyle Haramidere'nin taşmasıyla Pınar ve Yeşilkent mahallelerinde su baskınına uğrayan ev ve iş yerlerinde oluşan hasarın izlerinin silinmesi için çalışmalar yapıldı.

Mahallelerdeki bazı bodrum katlarda bulunan evlere dolan su birikintileri, belediye ekiplerince tahliye edildi.

Esenyurt Belediyesi ekipleri sağanak ve sel nedeniyle zarar gören kaldırımları onardı.

Taşan Haramidere'nin çevresinde de ekiplerin temizlik çalışmaları sürdü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Esenyurt'ta selden etkilenen mahallelerde temizleme çalışmaları sürdü - Son Dakika


Advertisement