Eşi ve 3 Çocuğunu Öldüren Şahıs Hakim Karşısına Çıktı - Son Dakika
Güncel

Eşi ve 3 Çocuğunu Öldüren Şahıs Hakim Karşısına Çıktı

Eşi ve 3 Çocuğunu Öldüren Şahıs Hakim Karşısına Çıktı

Kocaeli'de, eşi ve üç çocuğunu öldüren Ramazan Geniş, dört kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında hakim karşısına çıktı.

24.07.2013 15:17

Kocaeli'de, eşi ve üç çocuğunu öldüren Ramazan Geniş, dört kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında hakim karşısına çıktı.

İzmit'te eşini ve 3 çocuğunu öldürdükten sonra polis tarafından ormanlık alanda yakalanan Ramazan Geniş, Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında, "Ne olduysa borç yüzünden oldu. Pişmanım" dedi. Davaya Ramazan Geniş'in öldürdüğü eşi Aysel Geniş'in babası Salih Aysu katılırken, sanığın anne ve babası salondan duruşmayı izledi.

Tutuklu sanık Ramazan Geniş, "Ben kendi halinde olan, sessiz ve sakin bir insanım. Bu olayı kendimde olmadan yaptım. Ne olduysa borç yüzünden oldu. Yaptıklarımdan çok pişmanım. Affınıza sığınıyorum" dedi.

Olay anında kendinde olmadığını ifade eden Geniş, kendine geldiğinde ise eşinin boğazını sıkarken kendini bulduğunu, küçük bebeği ise ağladığı için öldürdüğünü söyledi.

Aysel Geniş'in babası Salih Aysu ise Ramazan Geniş'in borcu olduğunu bilmediğini daha önce para yardımı yaptığını söyledi. Bu sözler üzerine sanığa Aysel Geniş'in babasından para alıp almadığı soruldu. Geniş ise "Kendisinden borç aldım. Ama ödeyemedim. İstesem yine verirdi. Ama eşim istememi istemiyordu" dedi.

Ramazan Geniş'in babası Halil Geniş de, söyleyecek bir şeyi olmadığını belirterek şahitlik yapmak istemediğini bildirdi. Sanık için atanan avukat ise "bir diyecekleri olmadığını, olayın bir anlık dalgınlık sonucu olduğunu" belirterek beraat talebinde bulundu. Mahkeme duruşmaya gelmeyen tanıkların dinlenmesine, Aysima bebeğin kesin ölüm nedeninin tespiti için dosya ve olay yeri kamera görüntülerinin Adli Tıp Kurumuna gönderilmesine, tutuklu sanık Ramazan Geniş'in herhangi bir akıl hastalığının olup olmadığının araştırılması için Kocaeli Adli Tıp'a gönderilerek rapor hazırlanmasına ve dosya içerisindeki diğer eksikliklerin giderilmesi amacıyla duruşmayı 10 Eylül 2013 tarihine erteledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eşi ve 3 Çocuğunu Öldüren Şahıs Hakim Karşısına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement