Eski ATO Başkan Vekili Mehmet Aypek Gölbaşında toprağa verildi - Son Dakika
Güncel

Eski ATO Başkan Vekili Mehmet Aypek Gölbaşında toprağa verildi

Eski ATO Başkan Vekili Mehmet Aypek Gölbaşında toprağa verildi

Ankara'da koruması tarafından tabancayla vurularak öldürülen eski ATO Başkan Vekili Mehmet Aypek'in cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından memleketi Gölbaşı'nın Akörençarşak Mahallesine getirildi ve köy mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda iş insanı da katıldı.

27.04.2023 16:20

ANKARA'da koruması Gani Güngör'ün tabancayla vurarak öldürdüğü eski Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan Vekili Mehmet Aypek (73), Gölbaşı'nda toprağa verildi.

Eski ATO Başkan Vekili Mehmet Aypek, 25 Nisan'da Çankaya'daki ofisinin bulunduğu plazanın girişinde koruması Gani Güngör tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Polis ekiplerinin yakalayıp gözaltına aldığı şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Mehmet Aypek'in cenazesi ise Ankara Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından memleketi Gölbaşı'nın Akörençarşak Mahallesi'ne getirildi. Aypek, öğle vakti Akörençarşak Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye Aypek'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda iş insanı da katıldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski ATO Başkan Vekili Mehmet Aypek Gölbaşında toprağa verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement