Eski Gençlik ve Spor Bakanı Baloğlu Vefat Etti - Son Dakika
Güncel

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Baloğlu Vefat Etti

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Baloğlu Vefat Etti

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu’nun akrabası olan eski Gençlik ve Spor Bakanı Ömer Zekai Baloğlu, 88 yaşında İstanbul’da hayatını kaybetti.

06.02.2014 16:31

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu'nun akrabası olan eski Gençlik ve Spor Bakanı Ömer Zekai Baloğlu, 88 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Kadıköy'deki evinde düşerek başını yere çarpan Ömer Zekai Baloğlu, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Baloğlu, bugün hastanede hayatını kaybetti.

Zekai Baloğlu, Sadi Irmak hükümeti döneminde parlamento dışından Gençlik ve Spor Bakanı olmuştu. İki çocuk ve üç torun sahibi olan Zekai Baloğlu, geçtiğimiz Ağustos ayında kitaplığını Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne bağışlamıştı. Kitap bağışı nedeniyle Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde düzenlenen programa da katılan Baloğlu, kütüphanesinde bulunan bin 369 kitabı fakülteye bağışlamıştı. Programda Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Fehmi Karasioğlu tarafından Baloğlu'na bir plaket verilmişti.

Baloğlu'nun cenazesi, 8 Şubat 2014 Cumartesi günü öğle namazına müteakip memleketi Konya'nın Akşehir ilçesindeki Nasreddin Hoca Mezarlığı'nda toprağa verilecek. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eski Gençlik ve Spor Bakanı Baloğlu Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement