Eski Koca'nın Ölüm Turu: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Eski Koca'nın Ölüm Turu: 2 Ölü

Eski Koca\'nın Ölüm Turu: 2 Ölü

Adapazarı'nda cezaevinden çıktıktan sonra karısının başka bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrenince ölüm saçtı.

18.09.2011 14:05

Adapazarı'nda cezaevinden çıktıktan sonra daha önce ayrıldığı eşiyle yeniden beraber olmak isteyen 37 yaşındaki Ersoy Dilsiz, karısının başka bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrenince ölüm saçtı. Dün gece yarısı önce eski karısını, daha sonra da karısının birlikte olduğu idda edilen S.K. adlı şahsı bulamayınca onun Babasını öldürdü.Olay bu sabaha karşı saat 03.30 sıralarında Camili Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre 3 ay önce Ankara Cezaevi'nden tahliye olan 37 yaşındaki Ersoy Dilsiz bir süre önce ayrıldığı bir çocuk annesi eşi 32 yaşındaki İpek Akkoyun ile yeniden evlenmek istediğini bildirdi. Ancak iddialara göre karısının Şeker Mahallesi'nde oturan S.K. ile ilişkisi olduğunu öğrenince çılgıına döndü. Bir arkadaşına ait 54 FY 322 plakalı soğan yüklü kamyoneti alarak eski eşinin Yeni Yerleşim Bölgesi olan Camili Mahallesi'ndeki evine geldi. Burada eski eşinin yanında S.K.nin de olduğunu öğrenen Ersoy Dilsiz, üzerinde bulunan tabanca ile eşine 3 el ateş etti. Göğsünden vurulan genç kadın Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Eski koca olay sırasında evde bulunan 12 yaşındaki kızını alarak olarak ayrıldı.Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri bu olayı araştırırken Ersoy Dilsiz bu kez yine soğan yüklü kamyonete binerek yanında küçük kızı ile birlikte eşinin ilişkisi olduğundan şüphelendiği E.K.nin oturduğu Şeker Mahallesi'ndeki evine geldi. Evde S.K.yi bulamayan 37 yaşındaki sabıkalı kendisine kapıyı açan S.K.nin babası 63 yaşındaki Recep Köse'ye kurşun yağdırdı. Yaşlı adam evinin kapısının önünde kanlar içerisinde yığılırken, Ersoy Dilsiz buradan da kaçtı. Soğan yüklü kamyonet daha sonra Yeni Mahalle'de terk edilmiş olarak bulundu.

Evin kapısının önünde dakikalarca kanlar içerisinde kalan Recep Köse olay yerine gelen 112 ekibi tarafından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmasına rağmen kurtarılamayarak öldü..

Cinayeti soruşturan polis 45 dakika içerisinde iki kişiyi öldüren Ersoy Dilsiz'in daha önce karıştığı yaralama, hırsızlık darp gibi suçlardan 15 kayıdı olduğunu belirledi. Olay sırasında uyuşturucu aldığı belirtilen öfkeli kocayı polis arıyor

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Koca'nın Ölüm Turu: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement