Eskişehir - 5 Kişinin Katil Zanlısı Yakalanamayınca 4 Yakını Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir - 5 Kişinin Katil Zanlısı Yakalanamayınca 4 Yakını Gözaltına Alındı

Eskişehir - 5 Kişinin Katil Zanlısı Yakalanamayınca 4 Yakını Gözaltına Alındı

Eskişehir'de 5 Kişiyi Öldürüp Kaçan 55 Yaşındaki İhsan Doğu'nun Eşi, Oğlu, Gelini ve Kayınvaldesi 'suçluyu Saklamak ve Yardım Etmek' İddiasıyla Jandarma Ekipleri Tarafından Gözaltına Alındı. Zanlının Dün Gece Ticari Bir Takside Görüldüğü İhbarı İse Jandarma ve Polisi Alarma Geçirdi. Polis Ekipleri Yoldan Geçen Araçları Tek Tek Durdurup Arama Yaptı.daha Önce Merkeze Bağlı Belde Olan ve Son Değişiklikle Mahalle Statüsüne Kavuşturulan Muttalip'in Koyunlar Mahallesi'nde 23 Ağustos 2010 Tarihinde Meydana Gelen Olayda İhsan Doğu, Aralarında Husumet Bulunan 62 Yaşındaki Komşusu Yusuf Toprak, 59 Yaşındaki Eşi Fatma Toprak, 39 Yaşındaki Oğlu Selahattin Toprak ile 48 Yaşındaki Yeğeni Zeynep Ruhan Toprak'ı Pompalı Tüfekle Öldürüp, Diğer Oğlu 35 Yaşındaki Mehmet Sadık Toprak'ı da Yaralayarak Kaçmıştı. Doğu, 12 Kasım 2010 Tarihinde de Yaraladığı Mehmet Sadık Toprak'ı Evinin Penceresinden Pompalı Tüfekle Ateş Edip Öldürmüştü.

16.11.2010 18:36

ESKİŞEHİR'de 5 kişiyi öldürüp kaçan 55 yaşındaki İhsan Doğu'nun eşi, oğlu, gelini ve kayınvaldesi 'Suçluyu saklamak ve yardım etmek' iddiasıyla jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Zanlının dün gece ticari bir takside görüldüğü ihbarı ise jandarma ve polisi alarma geçirdi. Polis ekipleri yoldan geçen araçları tek tek durdurup arama yaptı.Daha önce merkeze bağlı belde olan ve son değişiklikle mahalle statüsüne kavuşturulan Muttalip'in Koyunlar Mahallesi'nde 23 Ağustos 2010 tarihinde meydana gelen olayda İhsan Doğu, aralarında husumet bulunan 62 yaşındaki komşusu Yusuf Toprak, 59 yaşındaki eşi Fatma Toprak, 39 yaşındaki oğlu Selahattin Toprak ile 48 yaşındaki yeğeni Zeynep Ruhan Toprak'ı pompalı tüfekle öldürüp, diğer oğlu 35 yaşındaki Mehmet Sadık Toprak'ı da yaralayarak kaçmıştı. Doğu, 12 Kasım 2010 tarihinde de yaraladığı Mehmet Sadık Toprak'ı evinin penceresinden pompalı tüfekle ateş edip öldürmüştü.

Olaydan sonra kaçan 5 kişinin katil zanlısı İhsan Doğu'nun yakalanması için jandarma ve polis ekiplerinin çalışması sürüyor. Jandarma ekipleri, cumhuriyet savcılığının talimatıyla katil zanlısını sakladıkları ve yardım ettikleri iddiasıyla İhsan Doğu'nun eşi Mehir Doğu, oğlu Halil İbrahim Doğu, gelini Nuray Doğu ile kayınvalidesi Fatma Karakaya'yı gözaltına aldı. Jandarma yetkilileri 4 kişinin sorgulamasının sürdüğünü bildirdi.

Bu arada dün gece katil zanlısının olayın meydana geldiği Koyunlar Mahallesi yakınlarında bir ticari taksi içerisinde görüldüğü ihbarı üzerine jandarma ve polis ekipleri alarma geçti. Polis ekipleri Fevzi Çakmak Mahallesi Muttalip Yolu'ndan kent merkezine gelen tüm araçları durdurup tek tek arama yaptı. Yapılan aramalarda katil zanlısının izine rastlanılmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir - 5 Kişinin Katil Zanlısı Yakalanamayınca 4 Yakını Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement