Eskişehir Bakan Avcı Bu Seçim Fantezilerle Oy Kullanılacak Bir Seçim Değil - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Bakan Avcı Bu Seçim Fantezilerle Oy Kullanılacak Bir Seçim Değil

Eskişehir Bakan Avcı Bu Seçim Fantezilerle Oy Kullanılacak Bir Seçim Değil

Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti Eskişehir birinci sıra milletvekili adayı Nabi Avcı, 7 Haziran'daki seçimin Türkiye için bir kader seçimi olduğunu söyleyerek, Bu seçim fantezilerle oy kullanılacak bir seçim değil. Bu seçim Türkiye'nin geleceği için oy kullanılacak bir seçim dedi.

12.04.2015 20:22

Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti Eskişehir birinci sıra milletvekili adayı Nabi Avcı, 7 Haziran'daki seçimin Türkiye için bir kader seçimi olduğunu söyleyerek, Bu seçim fantezilerle oy kullanılacak bir seçim değil. Bu seçim Türkiye'nin geleceği için oy kullanılacak bir seçim dedi.

Ak Parti Eskişehir milletvekili adaylarının tanıtım toplantısı Batıkent Mahallesi'ndeki Özgüven Tesisleri'nde yapıldı. Tanıtım toplantısına Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti Eskişehir 1'inci sıra milletvekili adayı Nabi Avcı ile çok sayıda kişi katıldı. Bakan Avcı, salona alkışlar arasında girdi.

ESKİ TÜRKİYE'NİN NE OLDUĞUNU GENÇLERE HATIRLATMAKTA FAYDA VAR

Toplantıda Ak Parti Eskişehir milletvekili adayları sırasıyla Ali Demirel, Yetkin Tetik, M. Kemal Biçerli, Emine Nur Günay ve Salih Koca konuşma yaptıktan sonra son olarak kürsüye, Bakan Nabi Avcı geldi.

Avcı Eskişehir'de partililerinin sloganının 'Az laf çok iş' olduğunu söyleyerek şöyle devam etti

Az laf çok iş. Çok şükür bugüne kadar çok konuşmadan çok iş yapma çalıştık. Eskişehir'de de Türkiye'de de büyük işler başarıldı. İnsanlar unuturlar. Özellikle Türkiye gibi nüfusu genç olan ülkede geçmiş çok kolay unutulur. Gençlere, yaşı özellikle 30'un altında olan gençlere eski Türkiye'yi başlarına kakmadan uygun bir üslupla hatırlatmalarında büyük fayda var. Çünkü bugün 30 yaşında olan bir genç Ak Parti iktidara geldiği zaman 17 yaşındaydı. 17 yaşındaki bir gencin o günkü şartlarında olup bitenleri tam kavraması beklenemeyebilinir. Bir de 30'un altına indikçe 15 yaşında, 14 yaşında, 10 yaşında gençler bugün artık seçme ve seçilme yaşına geldiler. Eski Türkiye'nin ne olduğunu onlar yaşayarak değil ancak duyarak öğrendiler veya öğrenemediler. Onun için her alanda sağlıkta, ulaşımda, eğitimde, adalette, emniyette, ekonomide ne idik ne olduk nereden yola çıktık ve nereye geldik bunları zaman zaman hatırlatmakta fayda var. Başa kakmadan ama eski Türkiye'nin zaaflarına tekrar düşmemek için gençlerin bunları bilmesinde fayda var.

TÜRKİYE'NİN KADER SEÇİMİ

Bakan Avcı, önümüzdeki 7 Haziran'da yapılacak seçimlerin Türkiye için çok önemli bir seçim olduğunu söyledi. Ak Partili kadınların ev ev dolayarak bu seçimin önemini özellikle kadınlara anlatmaları gerektiğini ifade eden Avcı şunları söyledi

Bu seçim gerçekten çok kritik bir seçim. Bu seçim Türkiye'nin kader seçimi. Sadece Eskişehir için değil, sadece Türkiye için de değil, bölgemiz için ve bütün dünya mazlumları için bu seçim bir kader seçimi. Onun için ev ev kapı kapı dolaşacağız. Türkiye'nin neden geldiğini, nereye geldiğini, nereye gitmekte olduğunu, her hangi bir şekilde zaafa uğraması halinde Türkiye'de istikrarın, en ufak bir şekilde gölge düşmesi halinde neler kaybedeceğimizi vatandaşlarımıza, özellikle kadınlarımıza, ev kadınlarımıza tane tane anlatacağız. Çünkü istikrar da hava gibidir. Ancak ortadan kalktığı zaman varlığı ve kıymeti hissedilir. O yüzden ev ziyaretlerimizde kadın kollarımızdan özellikle rica ediyorum annelere bu istikrarın ne demek olduğunu bunun kaybı halinde bizleri Allah muhafaza nelerin beklediğini tane tane anlatmakta fayda var. Bu seçim fantezilerle oy kullanılacak bir seçim değil. Bu seçim Türkiye'nin geleceği için oy kullanılacak bir seçim. Bunu da tüm vatandaşlarımıza anlatmamız gerekiyor.

Yapılan konuşmaların ardından Ak Parti milletvekili adayları el ele tutuşarak basın mensuplarına fotoğraf çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Bakan Avcı Bu Seçim Fantezilerle Oy Kullanılacak Bir Seçim Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement