Eskişehir'de Asayiş Uygulaması - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Eskişehir'de Asayiş Uygulaması

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Eskişehir'de dernek binasında kumar oynadıkları saptanan 115 kişiye 227'şer lira ceza kesildi.

Eskişehir'de dernek binasında kumar oynadıkları saptanan 115 kişiye 227'şer lira ceza kesildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Trafik ve Önleyici Hizmetler Şubesi ekipleri, Eskişehir-Ankara, Eskişehir-Bursa, Eskişehir- Kütahya ve Eskişehir-Afyonkarahisar karayolları, İsmet İnönü, Basın Şehitleri ve Sivrihisar caddeleri ile Porsuk Bulvarı'ndaki eğlence merkezlerinde denetim yaptı.

Kentin giriş ve çıkışlarında uygulama noktaları kuran polis ekipleri, araçlarda arama yaparak sürücülerin kimliklerini kontrol etti.

Asayiş Şubesi bünyesinde oluşturulan özel ekip, uygulama sırasında Hoşnudiye Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir dernek binasına operasyon düzenledi.

Operasyonda, kumar oynadıkları belirlenen 115 kişi ile iş yeri sahipleri gözaltına alınırken, tombala makinesi ve kumar malzemelerine el kondu.

Gözaltına alınan 115 kişi, 227'şer lira ceza verilerek serbest bırakılırken, dernek yöneticisinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: AA