Eskişehir'de Bir Evden 30 Ton Çöp Çıkarıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eskişehir'de Bir Evden 30 Ton Çöp Çıkarıldı

Eskişehir\'de Bir Evden 30 Ton Çöp Çıkarıldı
13.08.2024 13:40

Eskişehir'de geçen yıl kötü koku şikayetiyle belediye ekiplerinin 50 ton çöp çıkardığı Bülent K.'nin (56) evinden, bu kez 30 ton çöp çıkarıldı.

ESKİŞEHİR'de geçen yıl kötü koku şikayetiyle belediye ekiplerinin 50 ton çöp çıkardığı Bülent K.'nin (56) evinden, bu kez 30 ton çöp çıkarıldı.

Odunpazarı ilçesine bağlı Vişnelik Mahallesi'nde oturan Bülent K.'nin komşuları, gelen kötü koku nedeniyle şikayette bulundu. İhbar sonrası Odunpazarı Belediyesi, zabıta ve polis ekipleri, Bülent K.'nin yaşadığı apartmana gitti. Ev sahibi Bülent K., kapıyı açmayınca çilingir yardımıyla içeri giren ekipler, evin tüm odalarının çöplerle dolu olduğunu belirledi. Evin içerisinde değerli eşyalarını olduğunu ve almak istediğini söylemesi üzerine Bülent K.'ye izin verildi., Evden ayna ve ayakkabı çıkarmaya çalıştığı görülen Bülent K., uzaklaştırdı. Evin içerisine güçlükle giren belediye ekipleri, 10 saat süren çalışma ile daireden yaklaşık 30 ton çöp çıkartarak kamyonlara yüklendi. Ev ilaçlanırken, Bülent K. sağlık kontrolünden geçirildi. Bülent K.'ninn evinden geçen yıl da 15 kamyon ile 50 ton çöp çıkarılmıştı.

Haber-Kamera: Sarp DEMİRHAN/ Eskişehir,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Bir Evden 30 Ton Çöp Çıkarıldı - Son Dakika


Advertisement