Eskişehir'de Kalp Krizi Sonucu Vefat Eden Polis Memuru Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Eskişehir'de Kalp Krizi Sonucu Vefat Eden Polis Memuru Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eskişehir\'de Kalp Krizi Sonucu Vefat Eden Polis Memuru Son Yolculuğuna Uğurlandı
02.06.2023 15:06

Eskişehir'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 30 yıllık polis memuru Necdet Bayrorul, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Evli ve 3 çocuk babası olan Bayrorul, Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'nde görev yapıyordu.

Eskişehir'de geçirdiği kalp krizi sebebiyle vefat eden 30 yıllık polis memuru, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Eskişehir'de 30 yıldır Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Necdet Bayrorul, Büyükdere tramvay durağında beklerken kalp krizi sebebiyle fenalaştı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılan Bayrorul, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Evli ve 3 çocuk babası olan 54 yaşındaki Necdet Bayrorul, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'ndeki Mahallesi'ndeki Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii Külliyesi'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Düzenlenen törene, polis memurunun eşi Nesrin, Eskişehir Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Eskişehir İl Jandarma Komutanı Ercan Atasoy, 27'nci dönem Eskişehir milletvekili Harun Karacan ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Kalp Krizi Sonucu Vefat Eden Polis Memuru Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement