Eskişehir'de Plaj Sezonu Açıldı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Plaj Sezonu Açıldı

Eskişehir\'de Plaj Sezonu Açıldı

Büyükşehir Belediyesi'nin Kentpark içinde yer alan yapay plajda yürüttüğü hazırlık çalışmaları tamamlandı.

25.06.2016 12:16  Güncelleme: 12:17

Türkiye'de başka bir örneği olmayan plaj, kent halkının kullanımına açıldı. Sıcak havalardan bunalan Eskişehirliler ise ilk günden Kentpark'ta bulunan plaja akın etti.

Büyükşehir Belediyesi, kent halkı ile şehir dışından gelen turistlerin büyük beğenisini toplayan ve yaz boyunca kullanılan yapay plajdaki hazırlık çalışmalarını tamamlayarak halkın kullanımına açtı. Türkiye'de, denizi olmayan ancak yapay plajı ile dünyaya örnek olan Eskişehir'de vatandaşlar sıcak havaların tadını artık Kentpark'da denize girerek çıkaracak. Vatandaşlar, 330 metre uzunluğundaki plajın yanı sıra hafta içi eğitim amaçlı kullanılan olimpik havuzdan hafta sonları da yararlanabilecek.

Plaj suyunun sağlık kontrollerinin ve plajın genel temizliğinin düzenli olarak yapıldığını belirten Plaj yetkilileri, Ramazan bayramında da plajın vatandaşlara hizmet vereceğini ifade ettiler.

Kent Park'ta açılan plaj, yaz sezonu boyunca sabah 10.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında hafta içi 10 lira, hafta sonu 16 yaş altı için 10 lira, 16 yaş üstü için ise 15 lira karşılığında hizmet verecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Plaj Sezonu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement