Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı: "Finalin Finaline Gideceğiz" - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı: "Finalin Finaline Gideceğiz"

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı: "Finalin Finaline Gideceğiz"

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Mehmet Arı, Kayserispor'la deplasmanda çok zorlu bir maç oynayacaklarını belirtti, "Finalin finaline gideceğiz" dedi.

15.03.2016 17:39

Eskişehir spor Basın Sözcüsü Mehmet Arı, Kayserispor'la deplasmanda çok zorlu bir maç oynayacaklarını belirtti, "Finalin finaline gideceğiz" dedi.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Mehmet Arı, geçen haftaki Akhisar Belediyespor maçında istedikleri sonucu alamadıklarını belirtti. Bu hafta deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacaklarını söyleyen Mehmet Arı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yüzde 100 kazanmamız gereken 2 maçtan yüzde 25'lik bölümünü Akhisar Belediyespor ile berabere kalarak kaybettik. Eğer Kayserispor'u yenersek yüzde 75'lik bölümünü halledebiliyoruz. Kayseri'ye finalin finaline gidiyoruz. Kayseri'den alınabilecek kötü sonuç umutlarımızı biraz daha aşağıya çeker. Son dakikaya kadar varsa bir olasılık devam edeceğiz. Alttaki diğer takımlar da puan almaya başladı. Bana sorarsanız çok kötü olmadı. Onların bu işe girmeleriyle dengeleri lehimize çevirebiliriz diye düşünüyorum."

Mehmet Arı, Kayserispor maçında kaleci Boffin ile golcü futbolcuları Emre Güral'ın kart cezalısı olmaları nedeniyle forma giyemeyeceklerini, Kıvanç ve Kamil Ahmet'in ise hafif sakatlıklarının olduğunu açıkladı.

'BİZİM VİCDANIMIZ RAHAT DEĞİL'

Akhisar Belediyespor maçında rakip takımın attığı beraberlik golünün spor kamuoyunda hala tartışıldığını ifade eden Mehmet Arı,bu konuda şöyle konuştu:

"Maçın hakemleriyle ilgili çok yorumlar yapıldı. Herkes bu işi haklıydı, haksızdı diye nitelendirdi. Yüce önderimiz Atatürk'ün bir sözü var 'Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' diye. Ben zeki, çevik kısmını anladım ama kimse kusura bakmasın ahlaklı bölümünü algılayamadım. Vicdanı rahat olan, açıklamalar yapan rakip takımın başkanına ve yöneticilerine şunu söylüyorum; bizim vicdanımız çok rahat değil arkadaşlar."

- Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı: 'Finalin Finaline Gideceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement