Esra Tüfenkci Şehit Ailelerinin Acısına Ortak Oldu - Son Dakika
Güncel

Esra Tüfenkci Şehit Ailelerinin Acısına Ortak Oldu

Esra Tüfenkci Şehit Ailelerinin Acısına Ortak Oldu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci Malatya'da şehit ailelerinin kapısını çaldı, hasta ziyaretleri yaptı.

10.05.2017 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esra Tüfenkci, 18 Nisan'da Tunceli Pülümür'deki helikopter kazasında şehit düşen polis memurları Hasan Yıldırım ve Candaş Kaplan'ın ailelerini ziyaret etti. Tüfenkci, şehit Hasan Yıldırım'ın annesi Mehlika Yıldırım ve babası Suat Yıldırım'a taziye diledi, acılarını paylaştı.

Tüfenkci, Şehit Candaş Kaplan'ın annesi Meryem Kaplan ve babası Mustafa Kaplan ile de görüştü, şehit ailesine taziye diledi.

İtfaiye Erinin Ailesine Taziye

Esra Tüfenkci, afiş asmak için itfaiye aracının merdivenine çıktığı sırada minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden itfaiye eri Muhammet Mustafa Gökgöz'ün ailesine de taziye ziyareti yaptı.
Gökgöz'ün ailesi ile görüşen Tüfenkci, Gökgözün çocuklarını kucağına aldı.

Tüfenkci'den Kale'ye Ziyaret

Esra Tüfenkci referandumda en fazla oyun çıktığı Kale İlçesine de gitti. Tüfenkci'ye, Malatya Valisi Mustafa Toprak'ın eşi Selime Toprak, AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın eşi Hafize Gürkan da eşlik etti. Esra Tüfenkci ve beraberindekilere Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir'in eşi Memnune Akdemir ev sahipliği yaptı. i. Esra Tüfenkci ve beraberindekiler hasta Akdemir çiftini de ziyaret eti. Tüfenkci, Abdullah Akdemir ve Kiraz Akdemir'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esra Tüfenkci Şehit Ailelerinin Acısına Ortak Oldu - Son Dakika


Advertisement