ETStur Otel Puan Gecesi - Son Dakika
Güncel

ETStur Otel Puan Gecesi

ETStur Otel Puan Gecesi

ETStur Otel Puan Gecesinde, Ajda Pekkan ve ENBE Orkestrası sahne performansıyla göz doldurdu!

10.02.2012 14:49

Sektörün lideri Etstur tarafından düzenlenen 4.Otel Puan Ödülleri, 9 Şubat Perşembe günü Four Seasons Hotel'de gerçekleşen etkinlikle sahiplerini buldu. Süperstar Ajda Pekkan'ın konser verdiği geceye Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın yanı sıra turizm sektörünün ve iş camiasının önde gelen isimleri katıldı. Gecede Ajda Pekkan muhteşem sesinin yanı sıra kostümü ve sahne performansıyla da konuklara unutulmaz anlar yaşattı. Aynı gecede Ajda Pekkan ile birlikte sahne alan Enbe Orkestrası ise gösterdiği performansla konukları büyüledi.

Otel Puan en iyileri seçti

Başta Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay olmak üzere turizm sektörünün önde gelen isimlerinin ve otel yöneticilerinin katıldığı ödül töreninde Akdeniz Bölgesi'nden Voyage Belek Golf & Spa, Cornelia Deluxe Resort, Maxx Royal, Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, Calista Luxury Resort; Ege Bölgesi'nden ise Hilton Sarıgerme Resort & SPA, Voyage Türkbükü Altınpuan Ödülü almaya layık görüldü.

Gümüş Puan ödüllerini Akdeniz Bölgesi'nden Limak Arcadia Golf & Sport Resort, Voyage Sorgun, Amara Wing Resort Comfort, Hotel Baia Lara, Ali Bey Resort Side, Güral Premier Tekirova; Ege Bölgesi'nden Voyage Torba, Işıl Club Bodrum alırken, Bronzpuan ödüllerinin sahibi Akdeniz Beölgesi'nden Amara Dolce Vita Luxury, Sueno Hotels Golf Belek, Concorde De Luxe Resort, Ic Hotels Green Palace, Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort, Rixos Premium Belek; Ege Bölgesi'nden Ephesia Resort Hotel, Paloma Club Sultan Özdere oldu.

Otelpuan Özel Ödüllerini ise 'Termal Tesis' kategorisinde Korel Thermal Resort Hotel; 'Kayak Tesisi' kategorisinde Monte Baia Uludağ ve 'Kıbrıs Tesisi' kategorisinde Cratos Premium Hotel Casino Port Spa, 'Memnuniyet Artışı' kategorisinde Dome Hotel kazandı. Bu yıl ilk kez verilen 'En iyi İstanbul Çevre Ödülü' Güral Sapanca Welness Park'a, 'Evcil

Hayvan Dostu Tesis Ödülü' Martı Resort Hotel'e, 'Çevre Dostu Tesis Ödülü' ise Calista Luxury Resort'a verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ETStur Otel Puan Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement