Evde Yalnız Kalan 5 Yaşındaki Çocuk Pencereden Aşağı Düştü - Son Dakika
Güncel

Evde Yalnız Kalan 5 Yaşındaki Çocuk Pencereden Aşağı Düştü

Evde Yalnız Kalan 5 Yaşındaki Çocuk Pencereden Aşağı Düştü

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bir binanın üçüncü katından aşağı düşen 5 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

08.08.2014 13:12  Güncelleme: 13:15

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bir binanın üçüncü katından aşağı düşen 5 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Olay, Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesine bağlı İnönü Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, evde tek başına olan 5 yaşındaki Z.D.K., üçüncü katta bulunan evlerinin penceresinden aşağı sarktı. Bir an için dengesini kaybeden Z.D.K., üçüncü kattan aşağı düştü.

Ağır yaralanan Z.D.K.'ya ilk müdahale, çevredekilerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı. Küçük Z.D.K. daha sonra Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay sonrası hastaneye koşan küçük kızın anne ve babası ise olayın şokunu bir süre üzerinden atamadı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Evde Yalnız Kalan 5 Yaşındaki Çocuk Pencereden Aşağı Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement