Expo'da, "Minyatür Doğa" Sergisi Açıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Expo'da, "Minyatür Doğa" Sergisi Açıldı

Expo\'da, "Minyatür Doğa" Sergisi Açıldı
07.09.2016 11:13

Tezhip ve Minyatür Sanatçısı Dilek Yerlikaya'nın minyatür doğa sergisi, EXPO 2016 Antalya'da açıldı.

Tezhip ve Minyatür Sanatçısı Dilek Yerlikaya'nın minyatür doğa sergisi, EXPO 2016 Antalya'da açıldı.

EXPO 2016 Antalya Ajansından yapılan yazılı açıklamaya göre, 2003 yılından bu yana 26 karma sergide yer alan tezhip ve minyatür sanatçısı Yerlikaya, dördüncü kişisel sergisini Kongre Merkezi Fuaye Salonu'nda açtı.

Bilimsel bitki illüstrasyonunun da yer aldığı sergide, sanatçının İstanbul manzaralı minyatürlerinin yanı sıra, 7 parça murakka ciltten oluşan İstanbul Panoraması da yer alıyor.

Toplam 39 eserin yer aldığı minyatür doğa sergisinin en dikkat çeken eserlerini ise minyatür ağaçlar serisi oluşturuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Expo'da, 'Minyatür Doğa' Sergisi Açıldı - Son Dakika


Advertisement