Eyüp Belediyesi Dünya Tüketici Akademisi Ödülü Aldı - Son Dakika
Güncel

Eyüp Belediyesi Dünya Tüketici Akademisi Ödülü Aldı

Eyüp Belediyesi Dünya Tüketici Akademisi Ödülü Aldı

Tüketici Akademisi Tarafından 29 Mayıs Tarihinde Düzenlenen 3. Uluslararası AB Kalite Zirvesi Konferansı İstanbul Çırağan Sarayı'nda Gerçekleşti.

30.05.2011 21:43  Güncelleme: 21:44

Tüketici Akademisi tarafından 29 Mayıs tarihinde düzenlenen 3. Uluslararası AB Kalite Zirvesi Konferansı İstanbul Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. Konferans sonrası düzenlenen törende, Eyüp Belediyesi'ne, "Avrupa Birliği Kalite Ödülleri Dünya Tüketici Akademisi" ödülü verildi.

Çırağan Sarayında düzenlenen Uluslararası Ab Kalite Zirvesi ödülleri dün akşam sahiplerini buldu. Geceye Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ile iş, sanat ve siyaset dünyasının önemli isimleri katıldı. Gecenin sunuculuğunu Öyle Bir Geçer ki dizinsin Carolin karakterini canlandıran Wilma Elles yaptı. Gecede Bazı sanatçılar ve iş dünyasının tanımış simalar işleri nedeniyle geceye katılamazken Bülent Ersoy, Şevval Sam, Gülşen, Hadise, Raga Oktay, Tuğa Ekinci gibi birbirinde ünlü isimler hem ödül aldı hem de mini bir konser verdi.

Avrupa Standartlarını Üzerinde Çalışıyoruz…

Markaların bilgi, birikim, deneyim ve öngörülerinin paylaştığı zirvede, Türkiye'nin geldiği noktalar değerlendirildi.

Ödül töreni öncesi seminerde bir konuşma Yapan Başkan Kavuncu, Belediye Hizmetleri ve Ab Standartları anlattı. Kavuncu, Belediye Hizmetleri ve Avrupa standartları üzerine bir konuşma yaptı.

Kavuncu, "Yerel yönetimler yaşamın her tarafında; doğumdan ölüme kadar… Yerel Yönetimlerin Halkla iç içe ve çok farklı unsurları ve boyutları vardır. Sizlerin hangi noktada nasıl bir yönetim tarzı ve nasıl bir anlayış ile nasıl bir vizyon getireceğiniz çok önemli. Bu standartların üzerinde bir anlayışı gerektiriyor. Avrupa standartlarının bile üzerinde davranmayı gerektiriyor. Bu konuda gayret göstererek bunu başarıyoruz.

Hafta sonu tatili demeden açılışlar, bir çok sivil toplum ve derneklerin organizasyonları ziyaret edip ardından nikah törenleri daha sonra mahallelerde vatandaşların sıkıntılarını yerinde görüp onların sorunlarını diliyoruz. Bu da Avrupa standartlarının üzerinde bir çaba gerektiriyor. Avrupa birliğinde yerel yönetim anlayışı ile biz çok daha farklı standart anlayışını ortaya koyuyoruz.

İstanbul her geçen gün bir önceki günü çok farklı ve değişik büyüyen farklı bir şehir. Avrupa standartlarının üzerindeki bir anlayışla yönetilen bir şehir… Bizler her gün bir önceki performansımızı artırarak devam ediyoruz. Sadece Avrupa standartlarının hedef alsaydık bizim buna ulaşmamız çok zor olurdu. Koşullarımız, yaşantı şekillerimiz ve kültür çeşitliliğimiz çok farklı… İstanbul 15 milyonluk metropol Eyüp dört yüz bin nüfuslu bir ilçe fakat içeride çok farklı kültür ve etnik gruplar var.

Bütün herkese hitap edebilmek ve vatandaşlarımızın beklentilerini karşılayabilmek Avrupa standartlarının üzerinde bir çaba gerektiriyor. Vatandaşlarımızın yaşam koşullarını iyileştirme yaparken tarihi dokuyu da koruyarak içe içe bir yaşam sunmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın beklentisi doğrultusunda en iyi hizmeti sağlamaya çalışıyoruz.

Bütün çalışmalarımızı Avrupa standartlarının üstünde yapmaya çalışarak hizmet kalitesinin yükseltmeye çalışıyoruz. Bizler her geçen gün kendi kalitemizi yükselterek hizmet etmeye çalışıyoruz."Diye konuştu.

Eyüp Belediyesi, 3. Uluslararası AB Kalite Zirvesi gecesinde Avrupa Birliği Kalite Ödülleri Dünya Tüketici Akademisi ödülünü aldı. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ödülü Tüketici Akademisi Başkanı Fahri Ustaoğlu'nun elinden aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eyüp Belediyesi Dünya Tüketici Akademisi Ödülü Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement