Eyüpsultan'da Kedilere Kezzap ve Asit Döken Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Eyüpsultan'da Kedilere Kezzap ve Asit Döken Şüpheli Tutuklandı

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde sokak kedilerine kezzap ve asit döktüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Murat Özdemir isimli şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Özdemir, adliye koridorunda gazetecilere verdiği yanıtta pişman olduğunu belirtti ve kedilere zarar verme nedeninin hayvanları etle besleyenlere olan kızgınlığı olduğunu söyledi.

07.08.2023 23:06

GAYE ŞEYMA CAN

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde ilçesinde, kedilere kezzap ve asit döktüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli Murat Özdemir, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Eyüpsultan'da dün akşam saatlerinde sokak kedilerine kezzap ve asit döküldüğü ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda söz konusu eylemi gerçekleştirdiği tespit edilen Murat Özdemir kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen Özdemir, savcılıktaki ifadesinin ardından "ev hayvanına veya evcil hayvana işkence etme, acımasız ve zalimce muamelede bulunma" suçlarından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Nöbetçi sulh ceza hakimliği, Murat Özdemir'in tutuklanmasına karar verdi.

"BUNLARI ETLE BESLEYENLERE KIZDIM"

Murat Özdemir, tutuklama kararının ardından, adliye koridorunda gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusuna "Tabii ki" diye yanıt verdi. "Neden kedilere asit döktünüz" diye sorulması üzerine ise zanlı şunları söyledi:

"O kadar, bahsettiğiniz kadar ciddi bir şey yapmadım. Sadece hayvanları, güvercinleri boğdukları için... Bunları besleyenlere de kızdım, etle besleyenlere. Her gün memur gibi besliyorlar, onların kudurmasına sebep oluyorlar. Hayvanlara, güvercinlere zarar verdikleri için kızgınlık nedeniyle… Ama burada büyük bir yanlış anlaşılma var, benim yaptığıma ek olarak abartıyorlar bu işi, devam ettiren birileri olduğundan şüpheleniyorum."

Eyüpsultan\'da Kedilere Kezzap ve Asit Döken Şüpheli Tutuklandı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Eyüpsultan'da Kedilere Kezzap ve Asit Döken Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement