Fatih'te İETT şoförü durak soran yolcuyu yumrukladı! O anlar kameraya yansıdı - Son Dakika
Güncel

Fatih'te İETT şoförü durak soran yolcuyu yumrukladı! O anlar kameraya yansıdı

İstanbul Fatih'te bir yolcunun İETT şoförüne "Cevizlibağ durağından geçiyor mu?" diye sormasıyla başlayan tartışma, yumruklu saldırı ile son buldu. Saldırıya uğrayan yolcu olay anını cep telefonu ile saniye saniye kaydetti.

12.10.2022 21:10  Güncelleme: 00:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih'te İETT otobüsüne binen bir yolcu ile şoför arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, yolcu şoföre "Cevizlibağ durağından geçiyor mu?" diye sordu. Şoförün "Görmüyor musun, orada yazıyor!" diyerek tepki gösterdiği yolcu, o anları cep telefonu kamerasıyla kayıt almaya başladı.

Durak soran yolcuyu yumrukladı! İETT şoförünün saldırı anı kameraya yansıdı

YUMRUKLAYIP ARAÇTAN İNDİRDİ

Yolcunun kayıt aldığını gören şoför yerinden kalkarak yolcunun üzerine yürüdü. Şoför, yumruklar savurduğu yolcuyu araçtan indirip yoluna devam etti. Yumrukların hedefi olan yolcu tüm yaşananları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydetti.

Fatih\'te İETT şoförü durak soran yolcuyu yumrukladı! O anlar kameraya yansıdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatih'te İETT şoförü durak soran yolcuyu yumrukladı! O anlar kameraya yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ezgi Akvaryum: Şu cep telefonu çıktı mertlik bitti, haksız haklı olur oldu artık bir çok kişi artık kendini savunma yada karşı tarafı tuzağa çekip haklı pozisyonuna çıkmaya başladı, kayıt yapan kişi eminim hayatında beyefendi lafını milyonda bir kullanıyor incele incele konuşmalar sakin tavırlar rahat rahat şoförü tuzağa çekmiş, arkadaşım en az 50 yıldır otobüslerde yazıyordu şoförle konuşmayın adamın dikkatini dağıtmayın, adam sana cevap verecek diye dikiz aynasından konuşuyor seyir halindeyken 1 4 Yanıtla

Advertisement