Federasyon Başkanı'nın Yeni Vukuatı - Son Dakika
Güncel

Federasyon Başkanı'nın Yeni Vukuatı

Federasyon Başkanı\'nın Yeni Vukuatı

Geçen gün Cihan muhabirine kafa atan Ahmet Ağaoğlu, bu kez de golf oynarken bir kişiyi yaraladı.

12.10.2012 18:13  Güncelleme: 08:26

Antalya'da düzenlenen Turkish Airlines World Golf Final Turnuvası kapsamında dünyaca ünlü golfçüler, iş adamları ve amatör golfçülerle maç yaptı. Maç sırasında Türkiye Golf Federasyonu (TGF) Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun vurduğu top, Mustafa Koç'un yardımcısı İbrahim Alıcı'nın başına isabet etti.

Turkish Airlines World Golf Final Turnuvası kapsamında dünyaca ünlü golfçüler Tiger Woods, Justin Rose, Lee Westwood, Matt Kuchar, Charl Schwartzel, Webb Simpson, Rory Mcllroy, Hunter Mahan; aralarında ünlü iş adamları Mustafa Koç, Kaya Çilingiroğlu, Fikret Öztürk ve eski spor bakanı Fikret Ünlü ile Ardahan, Erzurum ve Ağrı'dan gelen genç golfcüler Mahmut Yaşar, Fulya Yurt ve Doğancan Atıcı ile maç yaptı.

Kura çekiminin ardından Tiger Woods'un ilk takımında Ahmet Ağaoğlu, Fikret Öztürk ve Selçuk Çetin; ikinci takımında ise Mustafa Koç, Duncan Blake ve Angus Mackenzie yer aldı.

AĞAOĞLU, KOÇ'UN YARDIMCISINI VURDU

Maçlar sırasında TGF Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun vurduğu top, iş adamı Mustafa Koç'un, golf sahasında yardımcılığını yapan İbrahim Alıcı'nın başına isabet etti.

ALICI'NIN KAŞINA ÜÇ DİKİŞ ATILDI

Sağ kaşına üç dikiş atılan İbrahim Alıcı daha önce de benzer kazalar yaşadığını belirterek "Tiger Woods ile Mustafa Koç maç yapacaklardı. Onları beklerken Ahmet Ağaoğlu'nun vuruşunda ağaçtan seken top, başıma isabet etti. İlk kez bu kadar acı yaşadım" dedi. 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Federasyon Başkanı'nın Yeni Vukuatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement