Federasyon Başkanından Başkan Güven'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Federasyon Başkanından Başkan Güven'e Ziyaret

Federasyon Başkanından Başkan Güven\'e Ziyaret

Wushu Federasyonu İcra Kurulu Başkanı Abdurrahman Akyüz Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'i Makamında Ziyaret etti.

07.03.2016 17:40  Güncelleme: 17:44

Belediye Başkanı Güven, ziyarette ilçede rutin Belediyecilik çalışmalarının yanı sıra sportif faaliyetlere tam destek verdiklerini belirtti.

Türkiye'de, Afşin'in Wushu sporunda çok önemli başarılar aldığını belirten Güven, şunları kaydetti: "Afşin'de Wushu sporunun gelişmesine katkı sağlayan bir hocamız, antrenörümüz var. İlçemizde 7 yıldır Wushu şampiyonası düzenliyoruz ve bunu uluslararası boyuta taşımak istiyoruz. Afşin'in ve gençlerimizin adını tüm dünyaya duyurmak adına etkinlikler olacağını düşüyoruz. Afşin Belediyesi olarak sporun ve sporcuların her zaman yanındayız. Küçük imkânlar ile büyük başarılara imza atan sporcularımız var bunlar memleketimizin yetiştirdiği yegâne bireylerdir. Wushu 'da olsun, Güreşte olsun, amatör futbolda olsun ilçe olarak sesimizi duyurmak adına güzel ve başarılı çalışmalarımız devam edecek. Bizlerde her zaman gençlerimizin yanında olarak her türlü desteği imkânlarımız dâhilinde sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

İlçedeki gençlerin önemli dereceler elde ettiklerini vurgulayan Abdurrahman Akyüz, Afşin Belediye Başkanı Fatih Güven'e verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Hediye taktimi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinden sonra Abdurrahman Akyüz ve beraberindeki heyet Başkanlık Makamından ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Federasyon Başkanından Başkan Güven'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement