Felix Da Housecat, DJ Mavrik, DJ Filth, DJ Allen ve DJ Mike - Son Dakika
Güncel

Felix Da Housecat, DJ Mavrik, DJ Filth, DJ Allen ve DJ Mike

Felix Da Housecat, DJ Mavrik, DJ Filth, DJ Allen ve DJ Mike

Red Bull Flight Club Party 360istanbul'dan Uçuşa Geçiyor!..

12.10.2010 16:55  Güncelleme: 16:56

Red Bull'un dünyaca ünlü Flight Club partisi serisi 360istanbul'da Felix Da Housecat, DJ Mavrik, DJ Filth, DJ Allen ve DJ Mike ile sizi Rio'dan başlayıp Ibiza'ya ve sonrasında da New York'a uçuruyor. 15 Ekim Cuma gecesi yılın beklenen partisine yine 360istanbul ev sahipliği yapıyor.

Dünyaca ünlü partilerin konsept yaratıcısı enerji içeceği Red Bull ve İstanbul gece hayatının en özel mekanı 360istanbul, Red Bull Flight Party ile unutulmaz bir geceye imza atmaya hazırlanıyor. 15 Ekim gecesi müzikal yolculuk önce Brezilya'nın masal kenti Rio'dan başlıyor. İspanya'nın incisi, dünyanın eğlence merkezi Ibiza'ya varıldığında tempo iyiden iyiye artıyor. Red Bull uçağı "Büyük Elma – The Big Apple" New York'a vardığında ise hiç bitmemesi istenecek bir bir yolculuk deneyimi yaşanıyor…

360istanbul'da gerçekleşecek Red Bull'un dünyaca ünlü Flight Club partisi önce, Rio'dan DJ Mavrik ve DJ Filth'in karnaval havasındaki melodileriyle başlıyor. Uzun süreli bu yolculukta aktarma Ibıza'da yapılıyor ve Ibiza'nın dünyaca ünlü partilerinin ev sahibi DJ Allen ve DJ Mike'ın en özel plaklarıyla 360istanbul'un ortamı iyice ısınıyor.

Ibiza'dan hareketle New York rotasında ilerleyen Red Bull uçağının pilot koltuğuna elektronik müziğin dünyaca ünlü ismi Felix da Housecat geçiyor. Remiksleri kadar yayınladığı plaklarla da elektronik müzik camiasında yıllardır saygın bir yere sahip olan Felix da Housecat, 360istanbul'da unutulmaz bir performansla yolcularını New York Havaalanı'na indiriyor.

360istanbul'da 15 Ekim Cuma gecesi gerçekleşecek Red Bull Flight Party'nin giriş ücreti ise 25 TL…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Felix Da Housecat, DJ Mavrik, DJ Filth, DJ Allen ve DJ Mike - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement