Fem'in Yıl Sonu Gecesi Yabancı Öğrenciler ve Stand-Up Gösterisi ile Renklendi - Son Dakika
Güncel

Fem'in Yıl Sonu Gecesi Yabancı Öğrenciler ve Stand-Up Gösterisi ile Renklendi

Fem\'in Yıl Sonu Gecesi Yabancı Öğrenciler ve Stand-Up Gösterisi ile Renklendi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Anafen ve FEM Dershaneleri tarafından düzenlenen yıl sonu gecesinde renkli görüntüler yaşandı.

04.06.2012 18:26

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Anafen ve FEM Dershaneleri tarafından düzenlenen yıl sonu gecesinde renkli görüntüler yaşandı.

Kültürpark içinde bulunan amfi tiyatrodaki program mehter konseriyle başladı. Yıl içerisinde yapılan sınavlarda başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken, Kırgızistan, Gine, Malezya ve Afganistan'dan Türkiye'ye

gelerek, Türkçe Olimpiyatlarına katılan öğrencilerin seslendirdiği türküler ve şiirler geceye renk kattı.

Programın açılış konuşmasını yapan FEM Dershanesi Genel Müdürü Hasan Çakır, "Anafen ve FEM Dershanesi olarak düzenlemiş olduğumuz yıl sonu gecemize hepiniz hoş geldiniz. FEM Dershanesi 1992 yılında bir şube ile İnegöl'de hizmet vermeye başladı. Yıl 2012 FEM ve Anafen olarak İnegöl'de 4 şube ve 3 bin 40 öğrenci ile hizmet vermekteyiz. Şubemizin 1 tanesi ilköğretim, 2 şubesi lise ve 1 şubesi de KPSS olmak üzere 4 şubemizle ilçe halkına hizmet vermekteyiz. Kurumsal olarak ilkemiz bize gelen öğrencilerden SBS'ye gelen öğrencileri en iyi liselere, lise kısmına gelen öğrencilerimizi de en iyi üniversiteye yerleştirmek. İnegöl'de son yıllarda eğitim çıtasında her geçen gün yükselmeler var. En son yapılan YGS sınavında İnegöl'ümüzden bin 800 kişinin girdiği sınavda birinci ve ikinci öğrencilerimiz FEM Dershanelerinden çıktılar. Lise kısmında bir dershanede ortalama eğer yüzde 55 kazandırma varsa, istatistiki olarak o dershane başarılı olarak kabul edilmektedir. FEM Dershanesinin kazandırma oranı yüzde 74'tür" dedi.

Konuşmanın ardından sahne alan yabancı öğrenciler, şiir ve türküleri seslendirdiler. Kırgızistanlı Mehmet Morgiloğlu 'Divane Aşık Gibi', Gineli Osman Bah 'Haydi Anadolu' türkülerini seslendirirken, Malezyalı Faysal Basravi 'Bayrak', Afganistanlı Amanturdi Hamedi 'Anne hakkı ödenmez' adlı şiiri okudular. İzleyenleri mest eden öğrenciler ayakta alkışlandı.

'Kendi Okulumuza Doğru' dizisi oyuncularından Emrah Ben'in tek kişilik aile komedisi olarak bilinen stand-up gösterisi gülmekten kırdı geçirdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fem'in Yıl Sonu Gecesi Yabancı Öğrenciler ve Stand-Up Gösterisi ile Renklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement