Feribot Seferlerine Fırtına Engeli - Son Dakika
Güncel

Feribot Seferlerine Fırtına Engeli

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Taşucu Limanı açıklarında bekleyen bir gemide bulunan kişiler tarafından çekilen görüntü Feribot seferlerine fırtına engeli- Lübnan ve KKTC'den Mersin'e yolcu taşıyan 5 feribot, olumsuz hava koşulları nedeniyle Taşucu Limanı'na yanaşamadı- Silifke Kaymakamı Cinbir: "Yaklaşık bin yolcu bulunan 5 feribot, liman dışında bekliyor.

31.12.2015 21:44

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Taşucu Limanı açıklarında bekleyen bir gemide bulunan kişiler tarafından çekilen görüntü Feribot seferlerine fırtına engeli- Lübnan ve KKTC'den Mersin'e yolcu taşıyan 5 feribot, olumsuz hava koşulları nedeniyle Taşucu Limanı'na yanaşamadı- Silifke Kaymakamı Cinbir: "Yaklaşık bin yolcu bulunan 5 feribot, liman dışında bekliyor. Hava şartlarının düzelmesini bekliyoruz" Lübnan ve KKTC'den Mersin'e yolcu taşımacılığı yapan 5 feribot, fırtına nedeniyle Mersin'in Silifke ilçesindeki Taşucu Limanı'na yanaşamadı.Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kötü hava koşullarının deniz ulaşımını da olumsuz etkilediğini söyledi.Taşucu Limanı'na yolcu getiren 5 feribotun fırtına nedeniyle limana yanaşamadığını aktaran Cinbir, "Yaklaşık bin yolcu bulunan 5 feribot, liman dışında bekliyor. Hava şartlarının düzelmesini bekliyoruz. Şartlar uygun olunca feribotlar limana yanaşıp yolcularını indirecek" dedi.Şevket Cinbir ayrıca, yolcular arasında bulunan 2 hamile kadının sahil güvenlik ekipleri tarafından feribotlardan alınarak limana getirildiğini de bildirdi.Bazı ticari gemilerin de fırtına nedeniyle limana yanaşamadığı öğrenildi.

Feribot Seferlerine Fırtına Engeli
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Feribot Seferlerine Fırtına Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İMRAN ŞEREF: iyi günler bu yolcular nezaman indiriblir acaba çok tedirgiiz içlerinde kardeşimde var. ne yapacağımızı bilmiyoruz. 0 0 Yanıtla

Advertisement