Ferizli'de Cumhuriyetimizin 93. Yıldönümü Törenle Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Ferizli'de Cumhuriyetimizin 93. Yıldönümü Törenle Kutlandı

Ferizli\'de Cumhuriyetimizin 93. Yıldönümü Törenle Kutlandı

Ferizli'de Cumhuriyetimizin 93. Yıl dönümü kutlama töreni geniş katılımla gerçekleştirildi.

29.10.2016 13:57  Güncelleme: 13:58

Törene Ferizli İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, Ferizli Cumhuriyet Baş Savcısı Ümit Şehri, Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Cezaevi Komutanı Mikail Arıkan, Jandarma Komutanı Ahmet Tanrısevdi, İlçe Emniyet Müdürü Murat Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Sevinç, İlçe Müftüsü İsmail Temel, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Daire amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Ferizli'de Cumhuriyetimizin 93. Yıl dönümü kutlamaları, 28 Ekim günü Hükümet Konağı önünde Atatürk büstüne Saat 12.00 de Kaymakamlığın ve Ferizli Belediyesi'nin çelenk sunumu ile başladı.

Dün Atatürk Büstüne çelenk sunumu ile başlayan 29 Ekim kutlamaları, bugün saat 09.30 da Ferizli Kaymakamlığında Cumhuriyet Bayramı tebriklerinin kabulü ile devam etti. Kaymakamlıkta tebriklerinin kabulün ardından ilçe protokolü Ferizli Hakan Bayram Anadolu İmam hatip lisesi konferans salonuna geçti. Kutlamalar burada devam etti.

Şehit Hakan Bayram Anadolu İmam Hatip lisesindeki tören, saat 10.00'da Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. İstiklal marşının ardından Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Hakan Yavuz Erdoğan '' Cumhuriyet Ortak bir varoluşun ortak yaşama kararlılığıdır. '' Dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ise "Cumhuriyet, bizlere emanet edilmiş vazgeçilmez bir mirastır.'' Dedi.
Hakan Yavuz Erdoğan'ın konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Öğrencilerin hazırladığı oratoryo gösterisinin ardından ödül törenine geçildi. Kompozisyon, şiir, resim ve Cumhuriyet koşusunda dereceye giren öğrencilere ilçe protokolü tarafından ödülleri verildi.

29 Ekim kutlama programı yapılan ikramların ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferizli'de Cumhuriyetimizin 93. Yıldönümü Törenle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement