Fethi Açıkel: "Külliye Yüzyılını' Halkımıza Pazarlayanlar, Türkiye'yi Orta Doğu'nun İse Kabileci ve Despotik Rejimleriyle Aynı Kategoriye ve Aynı... - Son Dakika
Güncel

Fethi Açıkel: "Külliye Yüzyılını' Halkımıza Pazarlayanlar, Türkiye'yi Orta Doğu'nun İse Kabileci ve Despotik Rejimleriyle Aynı Kategoriye ve Aynı...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel TBMM Genel Kurulu’nda, “Külliye yüzyılını’ maalesef halkımıza pazarlayanlar, Türkiye’yi Doğu Avrupa’nın otoriter, Latin Amerika’nın mafyatik ve narkotik; Orta Doğu’nun ise kabileci ve despotik rejimleriyle aynı kategoriye ve aynı kadraja sokmuştur” dedi.

13.12.2022 22:39  Güncelleme: 22:45

CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel TBMM Genel Kurulu'nda, "Külliye yüzyılını' maalesef halkımıza pazarlayanlar, Türkiye'yi Doğu Avrupa'nın otoriter, Latin Amerika'nın mafyatik ve narkotik; Orta Doğu'nun ise kabileci ve despotik rejimleriyle aynı kategoriye ve aynı kadraja sokmuştur" dedi.

TBMM Genel Kurulu'nda bugün Cumhurbaşkanlığı ile bağlı kuruluşlarının bütçesinin Genel Kurul'da kabul edilmesinin ardından, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin maddeleri üzerine görüşmelere başlandı. Teklifin 3. Maddesi üzerine söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel, özetle şunları söyledi:

" AK Parti'nin 20 yıllık uzun, karanlık ve nobran yönetiminin sonunda maalesef Türkiye, büyük bir kurumsal tasfiye, büyük bir sosyal yıkım, büyük bir yoksullaşma ve büyük bir gerileme içine sokulmuştur. Devlet düzenimiz, demokrasimiz, dış politikamız, dış ticaret dengemiz, değerler sistemimiz yerle bir edilmiştir. Türkiye tamamen kayıt dışı ve merdiven altı bir yönetim, üretim ve bölüşüm sistemine, büyük bir kurumsal çöküş ve ekonomik bağımlılık girdabına itilmiştir.

'Külliye yüzyılını' maalesef halkımıza pazarlayanlar, Türkiye'yi Doğu Avrupa'nın otoriter, Latin Amerika'nın mafyatik ve narkotik; Orta Doğu'nun ise kabileci ve despotik rejimleriyle aynı kategoriye ve aynı kadraja sokmuştur.

Bu otoriter ve kayırmacı rejim yüzünden milletimizin yetişmiş beyinleri, yurt dışına göç etmiş, Türkiye Cumhuriyeti, kimliğini ve pasaportunu IŞİD'ci, Nusra'cı, El Kaide'ci teröristlere uluslararası mafya örgütlerinin suikastçılarına adeta armağan edilmiştir."

Fethi Açıkel: "Külliye Yüzyılını\' Halkımıza Pazarlayanlar, Türkiye\'yi Orta Doğu\'nun İse Kabileci ve Despotik Rejimleriyle Aynı Kategoriye ve Aynı...
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Fethi Açıkel: 'Külliye Yüzyılını' Halkımıza Pazarlayanlar, Türkiye'yi Orta Doğu'nun İse Kabileci ve Despotik Rejimleriyle Aynı Kategoriye ve Aynı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement