Fethiye Lösev İyilikler Tır'ı Yardımları Ulaştırdı - Son Dakika
Güncel

Fethiye Lösev İyilikler Tır'ı Yardımları Ulaştırdı

Fethiye Lösev İyilikler Tır\'ı Yardımları Ulaştırdı

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın (LÖSEV) 'İyilikler TIR'ı, Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki 20 aileye gıda, giyecek ve oyuncak yardımı getirdi.

31.08.2016 11:04

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın (LÖSEV) 'İyilikler TIR'ı, Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki 20 aileye gıda, giyecek ve oyuncak yardımı getirdi. Fethiye'ye 'Anadolu'ya TIR Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi' kapsamında gelen LÖSEV İyilikler TIR'ı, kordon boyundaki Tur Tekneleri Limanı yanında stant açtı. Fethiye'de, LÖSEV'e kayıtlı 20 aileden yetişkin ve çocuklar standa gelerek giyecek, ayakkabı ve oyuncak aldı. Ailelere ayrıca paketler halinde hazırlanmış gıda ve et yardımları teslim edildi. Standa gelen vatandaşlar, bağış kutusuna para atarak LÖSEV'E yardımda bulundu.

LÖSEV İzmir Bürosu görevlisi Selin Topçuoğlu, TIR'ın Balıkesir'den yola çıktığını belirterek, Marmaris'in ardından Fethiye'ye geldiğini söyledi. Sırada Denizli'nin olduğunu belirten Topçuoğlu, daha sonra Ankara'ya geçerek kanser hastalarına ve ailelerine yardım dağıtmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye Lösev İyilikler Tır'ı Yardımları Ulaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement