FETÖ'cü Ekrem Dumanlı ABD'de Görüntülendi! - Son Dakika
Güncel

FETÖ'cü Ekrem Dumanlı ABD'de Görüntülendi!

FETÖ'nün medyadaki en önemli isimlerinden biri olan Ekrem Dumanlı ABD'de görüntülendi. Dumanlı, FETÖ'nün kurduğu kumpaslarda büyük rol alan Dumanlı, kendisi hakkında açılan davadan sonra ABD'ye kaçmıştı.

30.10.2016 17:44  Güncelleme: 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması davaları kapsamında çeşitli suçlardan aranan eski Zaman gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, ABD'nin New Jersey eyaletinde bir alışveriş merkezinde görüldü.

EŞİ VE ÇOCUĞUYLA ALIŞVERİŞ YAPARKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Hakkındaki bir çok dava nedeniyle tutuklama talebiyle aranan Dumanlı, turistlerin yoğun ilgi gösterdiği New Jersey eyaletindeki "Jersey Garden" isimli alışveriş merkezinde eşi ve çocuğuyla alışveriş yaparken fotoğraflandı.

BERE VE GÖZLÜK TAKTI

Çevredekiler tarafından tanındığını farkeden Dumanlı, fotoğraf çekilmesinden endişe ettiği için bere ve gözlük taktı.

Örgüt firarisi Osman Özsoy ise Kanada'nın Toronto kentinde görünlenmişti

YAKALAMA KARARI BULUNUYOR

Dumanlı hakkında "futbolda şike kumpası" ve Cumhurbaşkanına hakaret davalarının da aralarında olduğu çok sayıda soruşturma nedeniyle yakalama kararı bulunuyor.



MAL VARLIĞINA EL KONULMUŞTU

FETÖ/PDY ile ilgili 73 kişi hakkında açılan "çatı" davasını görecek olan Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ve diğerleriyle birlikte Ekrem Dumanlı'nın da mal varlığına el konulması kararı vermişti.

Daha önce de yine FETÖ davaları kapsamında aranan Adem Yavuz Aslan, Tuncay Opçin, Aydoğan Vatandaş gibi isimler ABD'de, örgüt firarisi Prof. Dr. Osman Özsoy ise Kanada'nın Toronto kentinde görüntülenmişti.

(Kaynak: Star)

FETÖ\'cü Ekrem Dumanlı ABD\'de Görüntülendi!

Son Dakika Güncel FETÖ'cü Ekrem Dumanlı ABD'de Görüntülendi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement