Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Fetö\'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma
13.08.2016 02:43

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Düzce merkezli üç ilde yapılan operasyonda gözaltına alınan 25 adli personel tutuklandı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Düzce merkezli üç ilde yapılan operasyonda gözaltına alınan 25 adli personel tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında FETÖ ile bağlantısı olduğu tespit edilen A.T, S.G, R.D, Y.S.K, R.D, Y.K, F.K, İ.D, İ.Ş, S.A, E.D, A.A, Ü.A, M.G, M.K, H.Y, F.B, M.A.A, Y.B, U.B, C.K, Ş.A, F.T, Y.K. ve M.S.Y'nin savcılıktaki sorguları tamamlandı.

Çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan 20'si zabıt katibi, 3'ü mübaşir, 2'si teknisyen 25 şüpheli, daha sonra cezaevine götürüldü.

FETÖ ile bağlantısı olduğu tespit edilen 25 kişi, Düzce, Bartın ve Zonguldak'ta polis ekiplerince yapılan operasyonda gözaltına alınmıştı. Adreslerinde yapılan aramalarda bazı belge ve dokümanlara el konulan bu kişiler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma - Son Dakika


Advertisement