Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Meydandan detaylar Namazdan detaylar Vatandaşlarla röportaj Aydın'da toplanan çok sayıda vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.

19.07.2016 07:10

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Meydandan detaylar

Namazdan detaylar

Vatandaşlarla röportaj Aydın'da toplanan çok sayıda vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.

Atatürk Kent Meydanı'nda toplanan her yaştan vatandaş, ellerinde Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerini taşıyarak "her şey vatan için", "şehitler ölmez vatan bölünmez", "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları attı. Meydandaki alana "Vatan için nöbetteyiz" yazılı dev pankart asıldı.

Bazı vatandaşlar "Demokrasi nöbetçileri" yazılı tişörtleri giyerken bazıları da "Darbe yapmak makbule yapmaya benzemez", "Sonsuza kadar adalet, sonsuza kadar hürriyet" dövizleri taşıdı.

Programa ara veren vatandaşlar daha sonra Bey Camisi'ne giderek yatsı namazından sonra hayatını kaybeden şehitler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

"Vatanım için buradayım ve bundan gurur duyuyorum"

Eşi ve çocuğuyla meydanda 3 gündür "Demokrasi nöbeti" tuttuğunu söyleyen Mehmet Kurt, vatanın birliği ve beraberliği için alanlarda olduğunu belirtti.

Kızı Nazlı Kurt ise şunları söyledi: "Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı bu darbe engellenemezdi. Allah onu başımızdan eksik etmesin. İyi ki Recep Tayyip Erdoğan var."

Anne Sevgi Kurt da alanlarda olmaktan onur duyduğunu belirterek, "Vatanım için buradayım ve bundan gurur duyuyorum. Burada 3 gündür nöbet tutuyoruz, tutmaya da devam edeceğiz. Tıpkı kurtuluş savaşındaki gibi Çanakkale savaşındaki kadınlar gibi bütün gücümüzle hazırız. Vatanımız var olsun, biz gerekirse ölmeye hazırız" ifadelerini kullandı.

İlhami Sayı adlı vatandaş ise şunları kaydetti:

"Bu devletin silahıyla devlete silah doğrultanlar haindir. Bu ihanetin dışında bir şey değildir. Bu işlerle darbeyle olmaz. Eğer yönetim istiyorsa sandığa gidersin ama ihanet etmezsin. Ben eşim ve 5 çocuğumla buradayım. Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan ne emir verirse onu yerine getireceğiz. Gerekirse hiç uyumayız ama vatanımızı da bırakmayız."

Meydana toplanan vatandaşlara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yemek ve içecek ikramında bulundu.

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement