Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi, Taksim'de vatandaşlar tarafından bu akşam da protesto edildi.

24.07.2016 00:37

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi, Taksim'de vatandaşlar tarafından bu akşam da protesto edildi.

Taksim Meydanı'nı akşam saatlerinden itibaren dolduran vatandaşlar, darbe girişimine karşı tepkilerini dile getirdi. Bazı kalabalık gruplar Tünel'den yürüyerek meydana geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce kurulan sahneye çıkan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, eski AB Bakanı Volkan Bozkır, AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, sanatçı Zerrin Özer, aralarında Hakan Ünsal ve Emre Aşık'ın da bulunduğu eski futbolcular, TRT Spor program sunucusu Ersin Düzen, darbe girişiminin ardından "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara destek verdi.

Meydanda bazı kurum ve kuruluşlar, vatandaşlara ücretsiz su ve yemek ikram etti.

Meydandaki vatandaşlara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce okuduğu şiirler dinletildi.

Vatandaşlar, "Darbelere karşı direneceğiz", "Dik dur eğilme, bu millet seninle", "Recep Tayyip Erdoğan", "En büyük asker, bizim asker", "İdam isteriz", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" ve "Darbeye hayır" sloganları attı, çeşitli pankartlar taşıdı.

Ellerinde Türk bayraklarıyla bekleyen vatandaşlar, şarkılara eşlik ederek, "demokrasi nöbeti"ni sürdürdü.

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu gösteri sunarken, Türkiye'de yaşayan bazı yabancı uyruklu vatandaşlar da meydanda Türk bayraklarıyla yer aldı.

Öte yandan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'da yaptığı halka sesleniş konuşmasını da meydandaki ekrandan takip etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement