Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından, Zonguldak'ta "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

04.08.2016 00:09

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından, Zonguldak'ta "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

Kent merkezindeki Madenci Anıtı önünde ellerinde Türk bayrakları bulunan vatandaşlar, alanda kurulan dev ekrandan haberleri izledi, gelişmeleri takip etti.

Vatandaşlar, ellerindeki Türk bayrakları ile FETÖ aleyhine sloganlar atarak, hükümete ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini dile getirdi.

Demokrasi nöbetine katılan vatandaşlardan Muharrem Coşkun birlik ve beraberlik için pazar günü İstanbul'da yapılacak "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" davetini olumlu karşıladığını dile getirdi.

Coşkun, vatan için mitinge herkesin katılmasını isteyerek, "Bütün siyasi parti liderlerinin pazar günkü mitinge katılmalarını ve vatandaşlara güzel mesajlar verilmesini diliyoruz. Siyasi liderlerin mitinge katılmalarını, siyasi gerginliğin yumuşaması ve bunun da tabana yansıması adına organizasyonu önemsiyoruz." şeklinde konuştu.

Mehmet Aksoy da miting için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetini olumlu bulduğunu belirterek, kendisinin de mitinge katılacağını söyledi.

Bütün siyasi partilerin de ülkenin birliği ve refahı için mitinge katılmaları gerektiğini ifade eden Aksoy, "Ülkenin bütünlüğü ve refahı için tek bayrak ve tek vatanda yaşadığımız için bu mücadeleye katılmamız gerekiyor." ifadesini kullandı.

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement