Filistin'deki Uzlaşı Hükümeti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Filistin'deki Uzlaşı Hükümeti

Filistin\'deki Uzlaşı Hükümeti
05.09.2014 22:24

Hamas Sözcüsü Ebu Zuhri: "Gazze halkına hakkaniyetli davranması ve onlara karşı görevini yerine getirmesi durumunda milli mutabakat hükümetinin önünde hala bir fırsat var"

Hamas, milli mutabakat hükümetinin Gazze halkına hakkaniyetli davranması ve onlara karşı görevini yerine getirmesi durumunda önünde hala bir fırsat olduğunu bildirdi.

Hamas Sözcüsü Sami Ebu Zuhri tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Gazze halkına hakkaniyetli davranması ve onlara karşı görevini yerine getirmesi durumunda milli mutabakat hükümetinin önünde hala bir fırsat var" denildi.

Hamas, milli mutabakat hükümetini Gazze'deki görevini tam olarak yerine getirmeme ve oradaki bakanlık şubeleriyle iletişime geçmemekle suçluyor.

Fetih ise Gazze'de Hamas'ın yönettiği bir gölge hükümetinin varlığını öne sürüyor.

Filistin'de, Hamas ve Fetih arasında 23 Nisan'da varılan milli mutabakat çerçevesinde 2 Haziran'da Rami el-Hamdallah başbakanlığında uzlaşı hükümeti kurulmuştu. - Gazze

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Filistin'deki Uzlaşı Hükümeti - Son Dakika


Advertisement