Filmekimi 25-27 Ekim'de Diyarbakır'da - Son Dakika
Güncel

Filmekimi 25-27 Ekim'de Diyarbakır'da

Filmekimi 25-27 Ekim\'de Diyarbakır\'da

Vodafone FreeZone sponsorluğundaki Filmekimi, Ninova Prestige Sinemasında Diyarbakırlı sinemaseverlerle buluşuyor.

23.10.2013 17:39  Güncelleme: 17:44

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından, İstanbul'da 12. kez gerçekleştirilen Filmekimi bu yıl da Vodafone FreeZone sponsorluğunda düzenleniyor. Geçen yıllarda olduğu gibi sinema keyfini Türkiye'nin farklı kentlerine taşıyan Filmekimi, 25-27 tarihlerinde Ninova Prestige Sineması'nda Diyarbakırlı sinemaseverlerle buluşuyor.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Vodafone FreeZone sponsorluğunda yapılan Filmekimi, aralarında usta yönetmenlerin son yapıtlarının da bulunduğu çoğu ödüllü filmleri izleyicilerin karşısına çıkarıyor. Zengin programıyla Filmekimi, Ari Folman, Coen Kardeşler, Asghar Farhadi, Hirokazu Kore-eda, François Ozon, Onur Ünlü gibi saygın yönetmenlerin son filmlerini izleyicilerle buluşturuyor.

Sinemanın en iyi ve en güncel örneklerini Türkiye'nin dört bir yanına eriştirmeyi hedefleyen Filmekimi kapsamında her yıl İstanbul'un yanı sıra altı şehirde gösterimler düzenleniyor. Bu yılki Filmekimi'nin İstanbul, İzmir, Ankara ve Trabzon ayakları Ekim ayının başında düzenlenmiş ve seyircilerden büyük ilgi görmüştü. Filmekimi'nin bu yılki son durakları 25-27 Ekim tarihleri arasında Diyarbakır ve Gaziantep olacak. Filmekimi'nin Gaziantep ayağı Sinepark Nakıp Ali, Diyarbakır ayağı ise Ninova Prestige sinemalarında düzenlenecek.

Filmekimi'nin 25-27 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Diyarbakır ayağının broşürleri, Ninova Prestige Sineması'ndan ve İKSV'den temin edilebilir. Filmekimi'nin Diyarbakır ayağının tam 7, indirimli 5 TL üzerinden satılan biletleri biletix.com adresinin yanı sıra, hizmet bedeli olmaksızın Ninova Prestige Sineması'ndan temin edilebilecek.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Filmekimi 25-27 Ekim'de Diyarbakır'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement