Finike'de otomobilinin çalındığını iddia eden kişi jandarmaya başvurdu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Finike'de otomobilinin çalındığını iddia eden kişi jandarmaya başvurdu

Finike\'de otomobilinin çalındığını iddia eden kişi jandarmaya başvurdu
22.11.2022 13:41  Güncelleme: 13:45

Antalya'nın Finike ilçesinde tamirhaneye bıraktığı otomobilinin çalındığını iddia eden kişi, jandarmaya başvuruda bulundu.

Antalya'nın Finike ilçesinde tamirhaneye bıraktığı otomobilinin çalındığını iddia eden kişi, jandarmaya başvuruda bulundu.

İddiaya göre, hurdacılık yapan Ahmet Koz, 07 AVF 482 plakalı otomobilini Turunçova Mahallesi Sanayi Sitesinde bir tamirhaneye bıraktı. İş yeri sahiplerinin otomobilin çalındığını haber verdiği Koz, jandarmaya giderek şikayetçi oldu.

MOBESE ve PTS kayıtlarını inceleyen güvenlik güçleri, çalındığı ileri sürülen otomobili Kumluca şehir geçişinde tespit etti. Şüphelinin yakalanması ve otomobilin bulunması için başlatılan çalışmanın sürdüğü bildirildi.

Otomobil sahibi Ahmet Koz, gazetecilere, otomobili kazalı satın aldığını söyledi.

Aracı, kendi iş yerinin de bulunduğu sanayi sitesindeki bir arkadaşının tamirhanesine bıraktığını iddia eden Koz, "Sabah geldiğimde aracımın olmadığını gördüm. Hemen jandarmaya çalıntı bilgisi verdim. Hurdacılık yaparak, zorlukla satın aldığım otomobilimin bulunması için yardım istiyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Finike'de otomobilinin çalındığını iddia eden kişi jandarmaya başvurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement