Fırat Üniversitesi, 4 Bin 500 Mezun Verdi - Son Dakika
Güncel

Fırat Üniversitesi, 4 Bin 500 Mezun Verdi

Fırat Üniversitesi, 4 Bin 500 Mezun Verdi

Elazığ Fırat Üniversitesi'nden Mezun Olan 4 Bin 500 Öğrenci Düzenlenen Törenle Diplomaların Aldı.

20.06.2013 12:52

Elazığ Fırat Üniversitesi'nden Mezun Olan 4 Bin 500 Öğrenci Düzenlenen Törenle Diplomaların Aldı.

Fırat Üniversitesi Kampüsünde Yeralan Üniversite Evi Önündeki Şenlik Alanında 12 Fakülte, 156 Bölüm, 9 Meslek Yüksek Okulu, 3 Yüksek Okulda Eğitim ve Öğretim Gören 4 Bin 500 Öğrenci İçin Dün Akşam Mezuniyet Töreni Düzenlendi. Törene Vali Muammer Erol, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbettin Demirdağ, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Emniyet Müdürü Ayhan Buran, İl Müftüsü Peyami Güngör, Öğretim Görevlileri ve Öğrenciler ile Aileleri Katıldı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbettin Demirdağ, Öğrencileri Eğitirken Sadece İyi Meslek Elemanları Olarak Yetiştirmeyi Değil, İyi İnsan Olmalarını Sağlamayı da Hedeflediklerini Belirterek, Hedefleriniz Olsun, Rotanızı Doğru Çizmek İçin Koşulsuz, Karşılıksız Sevin İnsanları, Barış Dolu Bir Dünya Yaratabilmek İçin. Sorun Getirenlerden Değil, Soruna Çözüm Üretenlerden Olun. Ülkemizi Çağdaş Uygarlık Düzeyinin Üzerine Çıkarabilmek İçin. Ülkemize, Bayrağımıza, Güzel Dilimiz Türkçemiz'e, En Değerli Varlığımız Olan Demokratik Cumhuriyetimize Sahip Çıkın, Bu Vatan Uğruna Canını Verenlere Layık Olmak İçin Dedi.

Folklor Ekibinin Çektiği Halayla Başlayan Törende, Öğrenciler de Folklor Ekibine Katılarak Halaylarla Mezuniyetlerini Kutladı. Dereceye Giren Öğrencilere Diplomaları ve Ödüllerinin Verilmesinin Ardından Mezun Öğrenciler; DJ Elize Eşliğinde Coşarak Kep Fırlattı.

Mezuniyet Töreninin Sürpriz Sanatçısı İse Aslen Elazığlı Olan Ünlü Şarkıcı Göksel Oldu. Anne ve Babasının Memleketi Olan Elazığ'Da Olmanın Apayrı Bir Duygu Olduğunu Belirterek, Hemşerilerinin Mezuniyetini Kutlayan Göksel, Sevilen Şarkılarıyla da Mezunlara Unutulmaz Bir Gece Yaşattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fırat Üniversitesi, 4 Bin 500 Mezun Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement