Forever New, Akdeniz Yolcuğuna Çıkarmaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Forever New, Akdeniz Yolcuğuna Çıkarmaya Hazırlanıyor

Forever New, Akdeniz Yolcuğuna Çıkarmaya Hazırlanıyor

Forever New, gökyüzünün maviliğiyle beyazın bir araya getirilerek hazırlanan yeni koleksiyonuyla sizleri Akdeniz yolcuğuna çıkarmaya hazırlanıyor.

09.06.2014 10:24  Güncelleme: 12:03

Forever New, gökyüzünün maviliğiyle beyaz yapıların bir araya geldiği coğrafyadan esinlenerek hazırlanan yeni koleksiyonuyla sizleri Akdeniz yolcuğuna çıkarmaya hazırlanıyor.

Blue Valentine, floral ve geometrik desenleri Akdeniz'e has mozaikle buluşturuyor. Koleksiyon, pastel renkleri metalik tonlarla bir araya getiriyor. Damask desenlerin yer aldığı koleksiyonda yaz mevsiminin vazgeçilmezi jakar kumaş ön planda. Feminen tarzın temsilcisi elbiselerde kullanılan floral desenler, ışık saçan siluetler yaratıyor.

Gösterişli parçaların kilit rol oynadığı sezonda beyazın ağırlıklı olarak kullanıldığı kaftan modelleri de dikkat çekiyor. Yaz aylarına hafif bir his katan dalgalı maksi elbiseler, metal detaylı sandalet ve aksesuarlarla birlikte karşımıza çıkıyor.

Yaz mevsiminin klasiği straples elbiseler feminen tarza vurgu yaparken, nakış desenleriyle canlandırılan organze kumaşlarsa cazibe kaynağı. Mavinin yanı sıra sarı tonları yazın gelişini müjdeliyor. Denimin ön plana çıktığı koleksiyonda salopet modelleri de önemli rol oynuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Forever New, Akdeniz Yolcuğuna Çıkarmaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement