Freida Pinto Jaeger-LeCoultre'yi Tercih Ediyor - Son Dakika
Güncel

Freida Pinto Jaeger-LeCoultre'yi Tercih Ediyor

Freida Pinto Jaeger-LeCoultre\'yi Tercih Ediyor

Venedik Film Festivali'nin resmi sponsoru olan Jaeger-LeCoultre, film yapımcıları ve oyuncuları bir araya getiriyor.

02.10.2012 15:11

Freida Pinto ve Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous

2005 yılından bu yana Venedik Film Festivali'nin resmi sponsoru olan Jaeger-LeCoultre, film yapımcıları ve oyuncuları bir araya getiriyor. Bunun yanı sıra, festival kapsamında, kırmızı halıda yıldızların bileklerini süslüyor ve ödül kazananlara hediyeler takdim ediyor.

Jaeger-LeCoultre, yedinci sanata olan bağlılığını, Venedik Film Festivali kapsamında, çok özel konukların katılımı ile gerçekleşen bir davette, yeni Rendez-Vous saatini tanıtarak gösterdi.

Jaeger-LeCoultre tarafından gerçekleştirilen bu davete katılan Fredia Pinto, Rendez-Vous saati ile ilgili olarak "Arkasında hikayesi olan bir saat ya da mücevher bulmuş olmak çok güzel. Böylece bu saat ya da mücevheri sadece bir aksesuar olarak taşımıyorsunuz, o da sizin bir parçanız oluyor. Bu saatin yapımı için harcanan zaman ve emeği bilmek her zaman çok önemli. Bana göre, saat yapımı da bir sanat." dedi. Freida Pinto'nun Jaeger-LeCoultre davetindeki, elbisesi ve bileğindeki pembe altın Rendez-Vous saati uyum içindeydi. Freida, her zamankinin aksine, bu kez önce saatini seçtiğini, elbisesini de takacağı saate uyacak şekilde belirlediğini dile getirdi. Freida ayrıca, "Yeni saat koleksiyonu çok güzel, gece için pembe altın versiyonunu, gündüz içinse siyah deri kayışlı versiyonunu sevdim." dedi

Hintli aktris, en çok 2008 yılında Oscar kazanan Slumdog Millionaire filmindeki Latika rolü ile tanınıyor. Freida Pinto, Thomas Hardy'nin ünlü romanı Tess of the D'Ubervilles'in uyarlaması olan Trishna'da başrolde oynuyor.

Rendez-Vous saati Freida Pinto'nun zarafeti ile uyum içinde; özgür ruhlu, spontane ve kendini sürekli yenileyen karakteristik özellikleriyle bir saatten çok daha fazlasını sunuyor.

Jaeger-LeCoultre'nin eşsiz saat koleksiyonu, Damas Türkiye tarafından işletilen Nişantaşı Altın Sokak'ta bulunan Jaeger-LeCoultre Boutique'nin yanı sıra, Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki "Damas" Butik'te,  Istanbul Flyinn Alışveriş Merkezi'ndeki "Sapphire" ile Ankara Armada ve Kentpark Alışveriş Merkezleri'nde konumlanan "Greenwich" butiklerinde saat severlerin beğenisine sunuluyor. Antalya bölgesindeki Jaeger-LeCoultre satış noktaları arasında ise, Terracity Alışveriş Merkezi'nin içinde konumlanan "Damas" Butik'in yanı sıra, "Argos Center", "Rom Sümer" ve Kemer Çarşı içinde konumlanan "Viking" bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Freida Pinto Jaeger-LeCoultre'yi Tercih Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement