Gaziantep Şüphelileri Kovalayan Polisler Kaza Yaptı: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Şüphelileri Kovalayan Polisler Kaza Yaptı: 2 Yaralı

Gaziantep Şüphelileri Kovalayan Polisler Kaza Yaptı: 2 Yaralı

Şüphelileri kovalayan polisler kaza yaptı: 2 yaralı Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP'te, gasp şüphelilerini kovalayan motosikletli polisler ekip aracına çarptı.

23.09.2015 14:53

Şüphelileri kovalayan polisler kaza yaptı: 2 yaralı

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP'te, gasp şüphelilerini kovalayan motosikletli polisler ekip aracına çarptı. Kazada 2 polis memuru hafif yaralandı.

Olay, gece geç saatlerde Güneş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; polis ekipleri, Kahvelipınar Mahallesi'nde bir kişiyi bıçakla yaralayarak gasp eden Suriye uyruklu Mehmet, Ahmet ve Mahmut Hassan kardeşlerin peşine düştü. Kısa süre sonra bölgede fark edilen şüpheli Suriyeli kardeşler, koşarak ara sokaklara kaçtı. Polis ekipleri de şüphelileri takip ederken, telsiz anonsu ile takviye ekip istedi. Anonsun ardından bölgeye giden motosikletli polisler, caddeye çıkan şüphelileri kovaladığı sırada önünde ilerleyen polis ekip aracına arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen motosikletteki 2 polis memuru yaralandı. Meslektaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesini yaptığı hafif yaralı 2 polisi daha sonra kontrol amacıyla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Kazadan kısa süre sonra ise bir kişiyi bıçakla yaralayarak gasp eden Suriyeli şüpheli 3 kardeş yakalandı ve sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Şüphelileri Kovalayan Polisler Kaza Yaptı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement