Gaziantep'te Otomobil Kazası: Bir Kişi Ağır Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Otomobil Kazası: Bir Kişi Ağır Yaralandı

Gaziantep\'te Otomobil Kazası: Bir Kişi Ağır Yaralandı

Gaziantep'te, önünde giden otomobile çarpmamak için manevra yapan bir sürücünün otomobili, yol kenarında bulunan Hatice Gönül Pir'e çarptı. Kazada ağır yaralanan Pir, hastaneye kaldırıldı. Kaçan sürücü ise polis tarafından yakalandı.

17.07.2023 01:44  Güncelleme: 01:45

GAZİANTEP'te önünde giden otomobile çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı otomobilin çarptığı Hatice Gönül Pir (64), ağır yaralandı. Kaza sonrası kaçan otomobilin sürücüsü yakalanarak gözaltına alındı.

Kaza, gece saatlerinde Emek Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa Mehdi Çelik (34) yönetimindeki 27 APJ 647 plakalı otomobil, önündeki başka bir otomobile çarpmamak için sürücüsünün manevra yapması sonucu yol kenarında bulunan Hatice Gönül Pir'e çarptı. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan kadın, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası olay yerinden kaçan sürücü Mustafa Mehdi Çelik ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polisin kazayla ilgili incelemesi devam ediyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Otomobil Kazası: Bir Kişi Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement