Gaziantep'teki Patlama - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'teki Patlama

Gaziantep\'teki Patlama

Gaziantep'te bombalı saldırıyı duyunca beyin kanaması geçirip, ölen polis annesinin bağışlanan organları 3 kişiye hayat verecek.(46), Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Karşıyaka Polis Merkezi'nin bulunduğu binanın yakınında yapılan bombalı...

23.08.2012 15:42

Gaziantep'te bombalı saldırıyı duyunca beyin kanaması geçirip, ölen polis annesinin bağışlanan organları 3 kişiye hayat verecek.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, kentte 3 gün önce Atatürk Mahallesi'ndeki evlerinden bayram ziyareti için eşiyle beraber çıkan Fatma Erdem

(46), Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Karşıyaka Polis Merkezi'nin bulunduğu binanın yakınında yapılan bombalı saldırıyı duyunca, fenalık geçirdi.

İstanbul'da görev yapan bir polisin annesi olduğu öğrenilen Erdem, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Erdem'in beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Yapılan müdahaleye rağmen beyin ölümü gerçekleşen Erdem'in organları, ailesince bağışlandı.

Uzman bir ekip tarafından gerçekleştirilen operasyonun ardından Erdem'in karaciğerinin Mersin'e, kalbinin İzmir'e ve bir böbreğinin de Gaziantep Üniversitesi'ndeki bir hastaya nakledilmek üzere gönderildiği öğrenildi.

Fatma Erdem'in cenazesi, memleketi Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Sarıyaprak beldesinde toprağa verildi.

Gaziantep'te 20 Ağustos 2012 tarihinde bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda 9 kişi ölmüş, çok sayıda kişi yaralanmıştı.

Muhabir: Orhan Çiçek/ Mehmet Güldaş

Yayıncı: İsmail Fidan - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'teki Patlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement