Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, 54 kişinin hayatını kaybettiği Gaziantep'teki terör saldırısı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.
Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamada, Cumhurbaşkanı Atambayev'in, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Gaziantep'te düzenlenen ve çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine, yaralanmasına yol açan terör saldırısı nedeniyle taziye telgrafı gönderdiği belirtildi.
Mesajında, Gaziantep'teki bir sokak düğününe yönelik düzenlenen hain terör saldırıdan duyduğu üzüntüyü dile getiren Atambayev, Kırgızistan halkının, kardeş Türk halkının acılarını paylaştığını ve Türkiye'nin terörle kararlı mücadelesini desteklediğini vurguladı.
Atambayev, saldırıda hayatını kaybedenler için başsağlığı dilerken, yaralılar için acil şifa dileklerini iletti.
Son Dakika › Güncel › Gaziantep'teki Terör Saldırısına Dünyadan Tepkiler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?