Gaziantepspor'da Sergen Yalçın Sabah İdmanına Katılmadı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaziantepspor'da Sergen Yalçın Sabah İdmanına Katılmadı

Gaziantepspor\'da Sergen Yalçın Sabah İdmanına Katılmadı
16.01.2014 15:28

Antalya'da kampta olan Gaziantepspor, bu sabahki idmana Sportif direktör Sergen Yalçın olmadan çıktı.

Antalya'da kampta olan Gaziantepspor, bu sabahki idmana Sportif direktör Sergen Yalçın olmadan çıktı. Yardımcı antrenör Tamer Tuna'nın çalıştırdığı takım, kampı bugün bitirerek Gaziantep'e dönme kararı aldı.

Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'nde kampta bulunan Gaziantepspor, bu sabahki antrenman çalışmasını yardımcı antrenör Tamer Tuna'nın gözetiminde yaptı. Tuna, idman başlamadan önce futbolculara hitaben sahanın ortasında bir konuşma yaptı, ancak konuşmanın içeriğine ilişkin bilgi verilmedi.

Bu arada, Gaziantepspor'un yarın bitmesi gereken Belek'teki kampı bir gün önceye alınarak bugün sona erdi. Takımın öğleden sonra Belek'ten ayrılması bekleniyor.

Gaziantepspor teknik heyeti ve futbolcuları, basın mensuplarının Sergen Yalçın'ın istifa ettiği haberlerine ilişkin sorularını yanıtsız bıraktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor'da Sergen Yalçın Sabah İdmanına Katılmadı - Son Dakika


Advertisement